Μενού
eleonora-meleti
Ελεονώρα Μελέτη | NDP
  • Α-
  • Α+

Τις δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου για την Όλγα Τρέμη και την ερωτική τους σχέση σχολίασαν στο ξεκίνημα της εκπομπής Mega Καλημέρα, με την Ελεονώρα Μελέτη να επισημαίνει ότι της φάνηκαν «κακό κουτσομπολιο». Συγκεκριμένα, μετά την προβολή των όσων είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στη Super Κατερίνα, η Ελεονώρα Μελέτη σημείωσε: «Όπως λοιπόν μας υποδεικνύει η Κατερίνα, θα αναπαράγουμε αυτά που είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Εμείς δεν αναπαράγαμε κι άλλα πράγματα που είπαν στην εκπομπή και τα θεωρήσαμε εξαιρετικά γαργαλιστικά για να τα αναφέρουμε δημόσια. Νιώθω ότι γίνεται χειρότερο, δεν δικαιολογείται.

Μπορεί όντως να γίνει μία ατυχία, που θεωρώ ότι ανάμεσα σε δύο ανθρώπους που είναι πάρα πολύ έμπειροι, όπως τον κ. Μικρούτσικο και τον κ. Ροδόπουλο αποκλείεται να συμβεί. Είναι άνθρωποι που έχουν χαράξει μεγάλη πορεία. Και στην τελική, και μεταξύ τους να τα έλεγαν, είναι κακό κουτσομπολιό που έχει γίνει. Εμένα θα με έθιγε πολύ να μιλάνε για μένα δύο άνδρες σχετικά με τον τρόπο που με γνώρισαν,  τον τρόπο που με προσέγγισαν, και τον τρόπο που συναναστραφήκαμε. Έστω και στο πλαίσιο του off the record. Είναι κακό κουτσομπολιό».

Ο Κώστας Τσουρός σχολίασε ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν είναι νεούδι στη δημοσιογραφία και αυτά που είπε είναι ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα τα οποία δεν τα λες ποτέ, ενώ η Φλορίντα Πετρουτσέλι σχολίασε ότι όλο αυτό τη θίγει και την έχει φέρει σε αμηχανία.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA