Μενού
kainoyrgioy-mikroytsikos
Κατερίνα Καινούργιου - Ανδρεας Μικρούτσικος | Youtube
  • Α-
  • Α+

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσηκώσει η συνέντευξη του Ανδρέα Μικρούτσικου, στην οποία αναφέρθηκε στην ερωτική σχέση που είχε στα νεανικά του χρόνια με την Όλγα Τρέμη, και ο παρουσιαστής απασχολεί την επικαιρότητα με όσα αποκάλυψε.  Το πρωί της Παρασκευής (24/3) κατά την έναρξη της εκπομπής του Alpha «Super Κατερίνα», ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν βρισκόταν στη θέση του στο πάνελ της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου και η παρουσιάστρια θέλησε να ενημερώσει το τηλεοπτικό κοινό για τον λόγο της απουσίας του.

«Ο Ανδρέας μας είναι λίγο αδιάθετος σήμερα», είπε η Κατερίνα Καινούργιου, με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να συμπληρώνει: «Τώρα μίλησα μαζί του, πριν μπούμε. Δόξα τω Θεώ, έχει μια αδιαθεσία, αλλά όλα είναι καλά». «Τέλεια, ωραία, όλα καλά είναι», πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές εβδομάδες ο Ανδρέας Μικρούτσικος διακομίστηκε στο νοσοκομείο, μετά από έντονη δύσπνοια. Αφού υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι γιατροί διέγνωσαν σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού και τον μετέφεραν στην εντατική. Μετά την περιπέτεια υγείας που πέρασε και αφού εξήλθε από τη ΜΕΘ, επέστρεψε και πάλι στη θέση του στην εκπομπή.