Μενού
andriotoy-emanoylidoy
Μαίη Εμμανουηλίδου - Βρισηίδα Ανδριώτου | NDP
  • Α-
  • Α+

Εξώδικο στη Μαίη Εμμανουηλίδου έστειλε η Βρισηίδα Ανδριώτου, μετά την αντιπαράθεσή τους στο Twitter με αφορμή τις παραβιάσεις των κανόνων στο φετινό Survivor. Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές ημέρες, ο Αρης Σοϊλέδης και η Βρισηίδα Ανδριώτου ήρθαν σε έντονη διαδικτυακή αντιπαράθεση μετά από ένα σχόλιο του Τζέιμς Καφετζή στο Twitter με αφορμή την αποβολή των Ηλία Γκότση και Γιωρίκα Πιλίδη από το Survivor All Star.

Στα όσα ειπώθηκαν πήρε θέση και η Μαίη Εμμανουηλίδου, με τις δύο γυναίκες να ανταλλάσσουν βαριές εκφράσεις, και τη Βρισηίδα Ανδριώτου να αποφασίζει να κινηθεί νομικά. Συγκριμένα, στο πλαίσιο της διαδικτυακής τους συζήτησης, η αθλήτρια σχολίασε ατάκα της Κάτιας Ταραμπάνκο, λέγοντας ότι: «Γέλασαν και τα μπισκότα με αυτά τα σχόλια,αλλά.. άλλο αγορασμένα και άλλο κλεμμένα σωστά…».

Η Βρισηίδα Ανδριώτου απάντησε: «Εσύ γαύγισε λίγο στο αφεντικό σου και πες του να στείλει μήνυμα στην μαμά σου όταν δεν είσαι καλά. Ξες εσύ.. όταν έχεις το αυχενικό σου», με τη Μαίη Εμμανουηλίδου να επανέρχεται, γράφοντας: «Μίλησες εσύ για αφεντικά… που έχεις γράψει καλά την ιστορία σου και στην Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα.. μην ξεχνάς ότι ερχόμαστε από τις ίδιες πόλεις».

(Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα από το 01:36' και μετά)

Βρισηίδα Ανδριώτου: Το εξώδικο στην πρώην παίκτρια του Survivor

Όπως αποκάλυψε το πρωί της Παρασκευής (31/3) ο Νίκος Γεωργιάδης στην εκπομπή «Πρωινό μας», η κόντρα συνεχίζεται και εκτός διαδικτύου, με τη Βρισηίδα Ανδριώτου να στέλνει εξώδικο στη Μαίη Εμμανουηλίδου. «Κάποια πράγματα πλέον έχουν γίνει πολύ σοβαρά. Έχουν ακουστεί χοντρά πράγματα. Έχουμε ήδη το πρώτο εξώδικο. Η Βρισηίδα στη Μαίη. Η Μαίη δε συμμετείχε φέτος, ήταν στο προηγούμενο Survivor. Προχθές η Βρισηίδα τής έστειλε εξώδικο», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Γεωργιάδης.