Μενού
kalioras
Θάνος Καληώρας | Glomex
  • Α-
  • Α+

Η μεγάλη του πορεία στον χώρο της υποκριτικής βρέθηκε, μεταξύ άλλων, στο επίκεντρο της συζήτησης που είχε ο ηθοποιός, Θάνος Καληώρας, με τους παρουσιαστές της εκπομπής «Στούντιο 4». Πώς να μην τεθεί στο επίκεντρο μετά και τη «λαμπρή» πορεία που είχε τόσο στο σανίδι του θεάτρου, όσο και στην μικρή οθόνη μέσα από τη συμμετοχή του σε δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές. Πέρα από τα του θεάτρου, έγινε συζήτηση και για τα παιδικά του χρόνια, στα οποία και αναγκάστηκε να εργαστεί προκειμένου να πραγματοποιήσει το όνειρό του.

Ο κ. Καληώρας, ξεκινώντας να μιλάει για τα χρόνια στα οποία βρίσκεται στο... μεροκάματο, ευχαρίστησε τους παρουσιαστές αναφέροντας ότι πρόκειται για την πιο υπέροχη εκπομπή στην τηλεόραση. Πέρα από την εργασία μίλησε και για το μότο που ακολουθεί στη ζωή, για την οποία είπε ότι ποτέ δεν τον πήρε από κάτω παρά τις δυσκολίες που του εμφανίστηκαν σε αρκετές μεγάλες περιόδους της ζωής του. «Στην προκειμένη περίπτωση πάντα το αντιμετώπιζα πολύ ρεαλιστικά και πολύ ψυχρά, με αποτέλεσμα να μην πέσω ποτέ σε μαρασμό».

«Ημουν πάντα αισιόδοξος, πίστευα ότι μπορούσα να κάνω πράγματα. Πρακτικά ζούσα τη ζωή μου, κανονικά, διασκεδάζοντας, βγαίνοντας με τους φίλους μου, πηγαίνοντας στο θέατρο, τον κινηματογράφο και το γήπεδο. Ζούσα πολύ κανονικά τη ζωή μου. Ευτυχισμένος». Αποκάλυψε ότι όταν είχε μείνει χωρίς δουλειά μία φορά κάλεσε τηλέφωνο, καθώς τον ενδιέφερε το περιεχόμενο του έργου. «Δεν μπορώ μετά από τόσα χρόνια στον χώρο να σε πάρω τηλέφωνο, για να με πάρεις στη δουλειά γιατί δεν είμαι πλέον νέος ηθοποιός. Παρόλο που έχω το μεράκι, την αγάπη και την ενέργεια για τη δουλειά, δεν μπορώ να το κάνω. Αν βάλω και τα παιδικά μου χρόνια, δουλεύω από... προ Χριστού».

Είπε ότι μεγάλωσε στην πόλη της Δράμας, όπου και φοίτησε στο σχολείο ενώ αποκάλυψε ότι η πρώτη του δουλειά ήταν μαζί με τον πατέρα του, όπου και εργαζόταν στο εστιατόριο του πατέρα του. Δούλευε ως σερβιτόρος, αλλά εκεί παρόλο που είχε ένα υποτυπώδες χαρτζιλίκι, του φάνηκε πολύ δύσκολο να εργαστεί. Μάλιστα, είπε ότι οι άνθρωποι που πήγαιναν τότε στα εστιατόρια ήταν αρκετά διαφορετικοί με αυτούς που πηγαίνουν τώρα.