Μενού
stella-gkantona-mega-savvatokyriako
Mega Σαββατοκύριακο - Στέλλα Γκαντώνα | Mega
  • Α-
  • Α+

Το δικό της σχόλιο έκανε η Στέλλα Γκαντώνα μέσα από το «Mega Σαββατοκύριακο» με αφορμή την αγωγή και τη μήνυση την οποία προτίθεται να κάνει ο Γιάννης Παπαμιχαήλ στον Γιώργο Λιάνη μετά τις δηλώσεις που έκανε ο δεύτερος στην εκπομπή «Τετ α Τετ» και αφορούσαν ιδιωτικές του στιγμές με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.  Αναλυτικότερα ο Γιώργος Λιάνης αναφέρθηκε στη σχέση του με την εθνική μας σταρ λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η Αλίκη ήταν η μεγαλύτερη Ελληνίδα star. Η σχέση μας ήταν άριστη, έως και σε μια περίοδο ερωτική. Μια μικρή περίοδο. Την συνέκρινε με την Αιμιλία και με ρώταγε αν είναι πιο ωραία αυτή ή η Αιμιλία και έλεγα ότι είναι η Αιμιλία πιο όμορφη».

«Με ρώτησε: Δεν έχω τίποτα ωραίο πάνω μου; Και εγώ είπα αυθορμήτως, έχεις! Μου λέει τι; και λέω: Το στήθος σου. Και μου είπε μια φράση, που δεν την επαναλαμβάνω γιατί είναι πολύ ωραία». «Μου λέει "Πάρ' το" ανοίγοντας μια μεταξένια ρόμπα. Ήταν απόλυτα ωραίο και φυσιολογικό, είχε χωρίσει τότε», πρόσθεσε ο δημοσιογράφος

Αφού στο «Mega Σαββατοκύριακο» ο Ντίνος Σιωμόπουλος και η Στέλλα Γκαντώνα αναφέρθηκαν στις νομικές ενέργειες που προτίθεται να κάνει ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, η Στέλλα Γκαντώνα σχολίασε: «Πραγματικά δεν αντιλαμβάνομαι τον λόγο που ένας άντρας αρχίζει και αποκαλύπτει τις εμπειρίες του με μία γυναίκα ή γενικώς ένα ζευγάρι, δεν το καταλαβαίνω αυτό», ενώ και ο Ντίνος Σιωμόπουλος πρόσθεσε με τη σειρά του: «Δεν ξέρω για ποιο λόγο πρέπει να γίνονται αυτές οι αποκαλύψεις». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA