Το J2US επέστρεψε στις οθόνες μας το βράδυ του Σαββάτου (6/5) με το 10ο live και ο Νίκος Κοκλώνης υποδέχθηκε στη σκηνή του μουσικού σόου του Alpha τον Μάκη Χριστοδουλόπουλου, ο οποίος εμφανίστηκε μαζί με τον συνονόματο εγγονό του. Ο «άρχοντας της νύχτας» όπως είναι γνωστός ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος μάγεψε το κοινό με την ερμηνεία του.
Στη συνέχεια, η Καίτη Γαρμπή πήρε το μικρόφωνο και έκανε τις δεύτερη φωνή. Το κοινό ξέσπασε σε χειροκροτήματα ενώ και οι υπόλοιποι κριτές σηκώθηκαν να χορέψουν.
«Είναι κόρη μου» είπε ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος για την Καίτη Γαρμπή, με την ίδια να απαντά: «Αδελφή σου».
«Τα αμάξια και τα σπίτια μου, μού τα ‘χουν δώσει αυτοί και οι πατεράδες τους, τους ευχαριστώ πολύ. Δεν θα σας προσβάλλω ποτέ» σχολίασε απευθυνόμενος στους θεατές.
- Γιώργος Μαζωνάκης: Οι συλλήψεις των γιατρών για θανατηφόρο έκθεση, οι αντιφάσεις και τα νέα στοιχεία
- «Καλοκαίρι τέλος» από το Σάββατο: Έρχεται ραγδαία αλλαγή του καιρού με καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας
- Δάφνη: Έβαλαν απορρυπαντικό αντί για ξύδι στο φαγητό - Στο νοσοκομείο παιδιά και προσωπικό βρεφονηπιακού σταθμού
- Ο τιμοκατάλογος του ιατρείου στο Κολωνάκι: Πόσο κοστίζει η πλασμαφαίρεση
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.