Οι Μπλε πήραν τον... αέρα των Κόκκινων αυτή την εβδομάδα στο Survivor και κάπως έτσι έφτασαν να κερδίσουν και τον δεύτερο αγώνα ασυλίας και έτσι οδηγήθηκαν στο συμβούλιο του νησιού με άνεση, έχοντας μεταφέρει το άγχος στην αντίπαλη ομάδα.
Υπενθυμίζεται, πως πρώτος στον τάκο από τους Κόκκινους βγήκε ο Γιώργος Κόρομι, το βράδυ της Δευτέρας, ενώ μέσα από το δεύτερο συμβούλιο του νησιού θα έβγαιναν ακόμα δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση από την κόκκινη ομάδα. Έτσι, όλα τα μέλη οδηγήθηκαν εκ νέου στην ψυχοφθόρα διαδικασία της ψηφοφορίας του Survivor All Star.
«Η κόκκινη ομάδα μίλησε. Η απόφαση έχει παρθεί» τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός για να αρχίσει στη συνέχεια να μετράει μία μία τις ψήφους. Και από αυτή την ψηφοφορία βγήκαν στον τάκο του Survivor All Star… ο Τάκης Καραγκούνιας και η Μελίνα Μεταξά! «Αναμενόμενο ήταν το αποτέλεσμα, ξέραμε και εγώ και ο Τάκης ότι θα ήμασταν υποψήφιοι» δήλωσε, μεταξύ άλλων, η Κύπρια παίκτρια των Κόκκινων.
- Δολοφονία στην Αμμουδάρα: Το θανατηφόρο τροχαίο που «όπλισε» το χέρι του δράστη - Εκτέλεση με 4 σφαίρες
- Βίντεο ντοκουμέντο από τον ντελιβερά που έριχνε πέτρες στον κόσμο: Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει
- Η θλιβερή ηδονή του να σχολιάζεις το σώμα του άλλου
- Airbnb: Η πολύ κρίσιμη ειδοποίηση που έστειλε η ΑΑΔΕ για τις βραχυχρόνιες μισθώσεις
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.