Μενού
tasos-palantzidis
Τάσος Παλαντζίδης | NDP
  • Α-
  • Α+

Ο Τάσος Παλαντζίδης βρέθηκε την Τρίτη (23/5) στο «Στούντιο 4» και μεταξύ άλλων μίλησε για τη γνωριμία του με τον Λάκη Λαζόπουλο και τη συνεργασία τους στους «10 μικρούς Μήτσους», ενώ αποκάλυψε πως ο ρόλος του αρχικά προοριζόταν για τον Σωτήρη Μουστάκα. 

«Με ήξερε ο Λάκης από πιο πριν, ερχόμουν κι εγώ στην Αθήνα, είχα κάποιες επαφές. Κάποια στιγμή με ζήτησε για μια παράσταση κι εμείς στο Κρατικό κάναμε ετήσια συμβόλαια. Ήθελα να δουλέψω με τον Λάκη, αλλά δεν καθόταν», είπε αρχικά ο γνωστός ηθοποιός. 

«Το έκανε μία, το έκανε δύο και την τρίτη χρονιά λέω "φεύγω στην Αθήνα, θα πάω κάτω και θα κάνει ο Λάκης παράσταση". Κατεβαίνω στην Αθήνα και δεν έκανε ο Λάκης παράσταση κι έμεινα έτσι. Έκανα κάποιες δουλειές στην αρχή και την επόμενη σεζόν με πήρε στους Μήτσους», πρόσθεσε.

Όσον αφορά τον ρόλο του στους "10 μικρούς Μήτσους", ο Τάσος Παλαντζίδης εξήγησε ότι «Δεν μπήκα από την αρχή, είχαν αρχίσει οι Μήτσοι. Με πήραν τηλέφωνο ξαφνικά μια Πέμπτη βράδυ και μου είπαν για κάτι γυρίσματα που θα γινόντουσαν στην Αίγυπτο, αλλά εγώ δεν είχα διαβατήριο. Μου εξήγησαν πώς μπορώ να βγάλω και έφυγα για έκτακτη συμμετοχή. Απ’ ότι έμαθα ο ρόλος μου στους ''10 μικρούς Μήτσους'' προοριζόταν για τον Σωτήρη Μουστάκα. Από τότε έπαιζα σε όλα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.