Μενού
martikas
Σπύρος Μαρτίκας | ΣΚΑΪ
  • Α-
  • Α+

Με ηθικό νικητών και σούπερ ανανεωμένοι ύστερα από το ταξίδι τους στη Νέα Υόρκη επέστρεψαν για το συμβούλιο του νησιού οι Διάσημοι στο Survivor, ωστόσο, όλοι είχαν στο μυαλό τους στην επικείμενη αποχώρηση και κυρίως στο ποιος θα ήταν ο παίκτης που θα ετοίμαζε τις βαλίτσες του για να κάνει το ταξίδι της επιστροφής στην Ελλάδα.

Πέρυσι ο Σπύρος Μαρτίκας ήταν 12 φορές υποψήφιος προς αποχώρηση από το Survivor, πριν φύγει. Εφέτος, ο Σπύρος Μαρτίκας, ήταν ξανά 12 φορές υποψήφιος προς αποχώρηση από το Survivor All Star και ξανά αποχώρησε στο ίδιο ακριβώς σημείο! 

«Ο παίκτης που αποχωρεί από το Survivor All Star είναι ο Σπύρος Μαρτίκας» ανακοίνωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός για να δώσει αμέσως τον λόγο στον φαρμακοποιό και παίκτη της μπλε ομάδας. «Είναι τεράστια η χαρά μετά από 12 φορές πέρσι και 12 φορές φέτος να ακούσω το όνομα μου για αποχώρηση ακριβώς την ίδια στιγμή και στις δύο χρονιές. Μεγάλο το ταξίδι και την πρώτη χρονιά και την δεύτερη. Άντεξα, πάλεψα και είχα τον κόσμο δίπλα μου για 24 φορές. Τελικά ήρθε η ώρα μου γιατί, καλώς ή κακώς, είναι ένα αγωνιστικό παιχνίδι» ομολόγησε χαμογελώντας κατά την αποχώρηση του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA