Μενού
nikos-trakas
Νίκος Τράκας | @nikos__trakas
  • Α-
  • Α+

Ο έβδομος κύκλος του MasterChef φτάνει στο τέλος του με τη Μαρία Μπέη και τον Νίκο Τράκα να είναι οι δύο φιναλίστ του ριάλιτι μαγειρικής του Star. Ο 29χρονος σεφ κέντρισε το ενδιαφέρον τόσο των κριτών όσο και του κοινού, όχι μόνο για τις μαγερικές του ικανότητες, αλλά και για την ειλικρίνεια με την οποία μίλησε για πορεία του στην μαγειρική αλλά και για την αλωπεκία του.

«Ασχολούμαι τα τελευταία χρόνια ερασιτεχνικά με το μόντελινγκ, το οποίο ήρθε ουσιαστικά από το πουθενά στην ζωή μου και μπορώ να πω με βοήθησε με την δουλειά που έκανα με τον εαυτό μου για να αποδεχτώ περισσότερο την εμφάνισή μου. Η αλωπεκίαση είναι ένα ψυχοσωματικό, το οποίο μπορεί να το πάθει ο οποιοσδήποτε άνθρωπος σε οποιαδήποτε ηλικία και σε οποιοδήποτε επίπεδο» είχε πει ο Νίκος Τράκας όταν συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό.

 

«Υπάρχει το extreme επίπεδο, όπως ήταν σε εμένα που την μια ημέρα κοιμήθηκα και την άλλη τα μισά μαλλιά ήταν στο κρεβάτι κι υπάρχει το τοπικό ότι έχασα λίγες τρίχες και μπορεί να ξαναφτιάξει. Από τα 10 μου χρόνια που έγινε ήταν πάρα πολύ δύσκολα και νομίζω ότι για οποιονδήποτε άνθρωπο, που παθαίνει κάτι παρόμοιο, είναι. Για πολύ κόσμο είναι δύσκολη κι η πορεία, η συνέχεια και το να ζει με αυτό, ό,τι και να είναι, είναι στο παρελθόν και δεν υπάρχει κάτι αρνητικό», πρόσθεσε στην συνέχεια.

Εντυπωσιασμένοι από τις μαγειρικές του ικανότητες και συγκινημένοι από την ιστορία του οι κριτές του ριάλιτι έδωσαν στον Νίκο μια ευκαιρία να μπει στο σπίτι. Ο 29χρονος πλέον έχει φτάσει στον μεγάλο τελικό του διαγωνισμού και θα δώσει τη «μάχη» του για να γίνει ο νέος MasterChef. 

Ποιος είναι ο Νίκος Τράκας

Η μαγειρική ήρθε στη ζωή του Νίκου Τράκα «τυχαία», καθώς όταν ήταν στον στρατό ξεκίνησε να μαγειρεύει ερασιτεχνικά. Από τότε ασχολείται επαγγελματικά, τα τελευταία 10 χρόνια.

Στην οντισιόν για το ριάλιτι μαγειρικής ο Νίκος Τράκας ετοίμασε για τους σεφ κουσκους με πέστο από σπαράγγι, δυόσμο και φουντούκι με ξινομυζήθρα και μια κρέμα από γαρίδες και πήρε τη λευκή ποδιά για το σπίτι του διαγωνισμού. 

Η νίκη στην δοκιμασία με τον «Τοίχο»

Ο Νίκος Τράκας κατάφερε να κάνει την ομάδα του να κερδίσει στην ομαδική δοκιμασία του «Τοίχου» στο MasterChef και διεκδίκησε το Silver Award των 10.000 ευρώ. Με μια πιστή αντιγραφή του γλυκού υψηλών απαιτήσεων του pastry chef Antonio Bachour ο Νίκος Τράκας κέρδισε 10.000 ευρώ στο MasterChef. «Δεν το πιστεύω! Βιβλίο, 10.000 ευρώ, σεμινάριο! Καλά είναι», είπε αμέσως μετά τη νίκη του ο Νίκος Τράκας στους κριτές του MasterChef.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.