Μενού
arena
Η εκπομπή «Αρένα» | Ant1
  • Α-
  • Α+

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Τετάρτης η «Αρένα», η νέα εκπομπή του AΝΤ1 με παρουσιάστρια τη Μαρία Αναστασοπούλου. Θέμα της πρώτης αυτής εκπομπής η υπόθεση με την «Κιβωτό του Κόσμου» και ήδη από τα πρώτα λεπτά φάνηκε πως η ένταση θα χτυπήσει κόκκινο αφού το πάνελ φιλοξενεί εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις. Αποτέλεσμα ήταν ο ένας καλεσμένος, να μιλάει πάνω στον άλλο και να υπάρχει μια διαρκής ένταση.

Αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τους χρήστες του Twitter που «δίκασαν» το στήσιμο της εκπομπής, τονίζοντας πως θυμίζει παλαιότερες εποχές αλλά με σύγχρονη σκηνοθεσία, αν και για τη Μαρία Αναστασοπούλου είχαν μόνο καλά λόγια να πουν. Η παρουσιάστρια, μάλιστα, προσπάθησε πολλές φορές να επαναφέρει... εις την τάξιν, τους καλεσμένους της τονίζοντας πως όταν μιλάνε και φωνάζουν όλοι μαζί, γίνονται ενοχλητικοί προς τους τηλεθεατές.

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.