Μενού
survivor-giorgos-lianos
Survivor All Star: Γιώργος Λιανός | @SurvivorGreece
  • Α-
  • Α+

Διακόπηκε ο αγώνας για το έπαθλο επικοινωνίας απόψε Πέμπτη (1/6) στο Survivor All Star μετά τον τραυματισμό του Τάκη Καραγκούνια, ενώ οι τόνοι στο ριάλιτι επιβίωσης ανέβηκαν επικίνδυνα για ακόμα μία φορά. 

Η αναμέτρηση του Τάκη Καραγκούνια με τον Γιώργο Ασημακόπουλο έληξε με ήττα του πρώτου, κάτι που ο ίδιος δεν το άντεξε με αποτέλεσμα να ξεσπάσει τα νεύρα του, δίνοντας μια κλωτσιά σε έναν κουβά με νερό που βρισκόταν κοντά του. 

Ωστόσο, τραυματίστηκε σοβαρά το δεξί του πόδι και η γιατρός του υπέδειξε να μείνει εκτός στίβου μάχης για το υπόλοιπο του αγωνίσματος, ενώ οι Μπλε αρνούνταν μα συνεχίσουν χωρίς να επιβληθεί κάποιο πέναλτι, αφού κατηγόρησαν τον Τάκη Καραγκούνια ότι το έκανε επίτηδες επειδή σήμερα δεν είναι καλός αγωνιστικά. 

Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Σε εκείνο το σημείο ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε τι μέλλει γενέσθαι. Μάλιστα, όπως είπε η παραγωγή θα πάρει εκ νέου αποφάσεις, δεδομένου ότι η συνάντηση των νικητών της αναμέτρησης με τους συγγενείς τους ήταν προγραμματισμένη για την ίδια μέρα.

«Έχουμε διακοπή του αγώνα. Είδαμε τον Τάκη Καραγκούνια, μετά την ήττα του σε αυτή την αναμέτρηση, να προχωράει με αρκετό πάθος και ένταση και να κλωτσάει τον κουβά, τον οποίο έχετε για να ξεπλένεστε. Με αποτέλεσμα, σύμφωνα με την άποψη της γιατρού, να έχει αυτοτραυματιστεί. 

Δεν ξέρουμε τι ακριβώς έχει γίνει με το πόδι του, αλλά θα χρειαστούν κάποιες συμπληρωματικές εξετάσεις για να δούμε τι ακριβώς συμβαίνει. Πάντως η άποψη της γιατρού, για να είμαι ξεκάθαρος πάνω σε αυτό - και εγώ και η παραγωγή - είναι ότι δεν μπορεί να συνεχίσει τον αγώνα αν δεν γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις. 

Καταλαβαίνουμε ότι αυτός ο αγώνας είναι ξεχωριστός, έχει ιδιαίτερη ψυχολογική φόρτιση για όλους τους παίκτες, επομένως ήταν κάτι το οποίο δεν περιμέναμε να δούμε, αλλά δυστυχώς συνέβη.

Από τη στιγμή λοιπόν που ο Τάκης έχει τραυματιστεί, δεν μπορεί να συνεχίσει με εντολή γιατρού, οι Μπλε δεν δέχονται να μην πάρουν κάποιο πέναλτι για αυτό γιατί, από ότι καταλαβαίνω, θεωρούν ότι ο Τάκης το έκανε από δική του πρόθεση. Το τι θα γίνει με τους συγγενείς σας θα το δούμε γιατί η συνάντηση ήταν προγραμματισμένη για σήμερα». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.