Μενού
Ανδρέας Μικρούτσικος
Ανδρέας Μικρούτσικος | NDP
  • Α-
  • Α+

Λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση της εκπομπής «Super Κατερίνα», ο Ανδρέας Μικρούτσικος προχώρησε το μεσημέρι της Παρασκευής (13/10) σε μια ανάρτηση στο Instagram που σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητη αφού μέσω αυτής ο παρουσιαστής πετάει τα «βέλη» του προς πάσα κατεύθυνση. 

«Αν το πώς να με κόβουν στον αέρα γινόταν ολυμπιακό αγώνισμα, η εκπομπή που συμμετέχω θα είχε σίγουρα το χρυσό στην τσέπη», έγραψε στην ανάρτησή του ο Ανδρέας Μικρούτσικος. 

Η χρονική στιγμή της ανάρτησης του παρουσιαστή μόνο τυχαία δεν είναι, αφού στη σημερινή εκπομπή υπήρξε μεγάλη ένταση ανάμεσα στον ίδιο και τη συνεργάτιδα της εκπομπής, Ελένη Πολυκάρπου, ενώ παρουσιαζόταν το θέμα του Βασίλη Χιώτη, ο οποίος πλέον, όπως όλα δείχνουν, αποτελεί παρελθόν για τη διεύθυνση του ραδιοφώνου του ΣΚΑΪ.  

Η μεν δημοσιογράφος, επικαλούμενη τις πηγές της, ανέφερε ότι ο Βασίλης Χιώτης παραιτήθηκε εδώ και ένα μήνα και δεν απομακρύνθηκε από τη διοίκηση του σταθμού, όπως ακούστηκε τις τελευταίες ημέρες. 

Αντίθετα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος - εμμέσως πλην σαφώς - έλεγε ότι οι αληθινοί λόγοι πίσω από κατά καιρούς παραιτησεις ανθρώπων στα Μέσα δεν βγαίνουν στο φως.

 

Οι τόνοι ανέβηκαν στον αέρα της εκπομπής όταν εκείνος έκλεισε τα μάτια του ενώ εκείνη μιλούσε, κατηγορώντας την ότι τον διακόπτει με την Κατερίνα Καινούργιου να προσπαθεί να ηρεμήσει τα πνεύματα στο πλατό.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA