Μενού
Άννα Λουϊζίδη, η τηλεοπτική Φρόσω στις «Ψυχοκόρες»
Άννα Λουϊζίδη, η τηλεοπτική Φρόσω στις «Ψυχοκόρες» | ΑΝΤ1
  • Α-
  • Α+

Οι «Ψυχοκόρες», η νέα δραματική σειρά εποχής, προβλήθηκε για δεύτερη Κυριακή στον ΑΝΤ1, με το 3ο και 4ο επεισόδιο να καθηλώνουν το κοινό.

Οι «Ψυχοκόρες» είναι μια κορυφαία παραγωγή εποχής για μια συνθήκη υποτίμησης της θηλυκής υπόστασης που μέτρησε γυναίκες-θύματα για δυο ολόκληρες γενιές, με πρωταγωνίστριες -μεταξύ άλλων- τις αδερφές Πολύζου.

Στο χθεσινό, διπλό επεισόδιο, η Άννα Λουϊζίδη, η τηλεοπτική Φρόσω, ανατρίχιασε με την ερμηνεία της το κοινό, το οποίο τη χειροκρότησε για τη συγκλονιστική σκηνή στο ποτάμι, όπου έχει πάει να πλυθεί μετά τον βιασμό της. 

Ποια είναι η Άννα Λουϊζίδη

Η Άννα Λουϊζίδη είναι μία νέα ηθοποιός, που έχει γίνει γνωστή στο ευρύτερο κοινό μέσα από τον ρόλο της στη σειρά «Ψυχοκόρες». Η θεατρική της ερμηνεία και τα έντονα χαρακτηριστικά της δύσκολα περνούν απαρατήρητα. Είναι μία ηθοποιός του θεάτρου, που έχει ξεχωρίσει για τους ρόλους της. Δείγμα της δουλειάς της στο θέατρο είναι η παράσταση Αντιγόνη, ενώ έχει παίξει και στην ταινία «Πρώτη Φορά Νονός».

Επίσης, έχει παίξει στις παραστάσεις «Οράτιος του Heiner Muller» και «Οι Μελλοθάνατοι».

Ο ρόλος της Φρόσως

Η Φρόσω, κακοφτιαγμένη στην όψη, αλλά προκομμένη και με χρυσή καρδιά, θα βρεθεί στην Κρυοπηγή Τριπόλεως, στο σπίτι των Νάτσηδων. Εκεί, το σκοτάδι με το οποίο θα έρθει αντιμέτωπη θα μαυρίσει την ψυχή της, ίσως για πάντα.

Εύποροι κτηματίες που τους ανήκουν τα μισά αμπέλια της περιοχής, αλλά έχουν στερηθεί ένα πολύ πιο πολύτιμο αγαθό, ο Ηλίας και η Ευανθία Νάτση (Χρήστος Μαλάκης και Μαρίνα Ασλάνογλου) θα εκμεταλλευτούν τη Φρόσω για να πάρουν αυτό που θέλουν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.