Μενού
psyhokores
Οι «Ψυχοκόρες» | ΑΝΤ1
  • Α-
  • Α+

Οι «Ψυχοκόρες», η νέα δραματική υπερπαραγωγή εποχής, που προβάλλεται στο ΑΝΤ1+ και έχει κάνει αίσθηση στο κοινό, αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές, έκανε πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 την Κυριακή (24/9) και αποθεώθηκε από το τηλεοπτικό κοινό.

Τα τέσσερα πρώτα συναρπαστικά επεισόδια της συγκλονιστικής ιστορίας της Μαρίκας, της Βασιλικής, της Φρόσως και της Δεσποινιώς, θα παρουσιαστούν στον ΑΝΤ1 σε μία ειδική προβολή, την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου και την Κυριακή 1η Οκτωβρίου στις 21:00.

Η σειρά «Ψυχοκόρες» είναι βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα και αληθινές μαρτυρίες, η νέα σειρά που προβάλλεται στο ΑΝΤ1+ αποκαλύπτει αθέατες πτυχές του θεσμού, που λειτουργούσε για χρόνια ως άτυπη μορφή υιοθεσίας και υποδούλωσης. Νεαρά κορίτσια που λαχταρούσαν να αποδράσουν από την ανελέητη φτώχεια της επαρχίας, κατέληγαν, τελικά, σε μια χρυσή φυλακή, όπου τους υπόσχονταν ασφάλεια με αντάλλαγμα την τυφλή υποταγή.

Η σειρά καταχειροκροτήθηκε από το Twitter το οποίο καλωσόρισε με μεγάλη αγάπη τη νέα δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1 και αποθέωσε τους πρωταγωνιστές για τις ερμηνείες τους.

Ωστόσο, δεν έλειψαν τα σχόλια του κοινού που ζητάει από τον ΑΝΤ1 να προβάλλει τη σειρά «ελεύθερη» στο κανάλι και όχι μέσω του συνδρομητικού ΑΝΤ1+.

 

 

 

Ψυχοκόρες: Η σκηνή που σόκαρε το κοινό

Υπήρε και μία σκηνή όμως, κατά τη διάρκεια προβολής του επεισοδίου, που έκανε το κοινό να αντιδράσει. 

 

 

Οι Ψυχοκόρες: Η ιστορία

Δεκαετία του ’50. Οι τέσσερις αδελφές Πολύζου εγκαταλείπουν τον τόπο τους, κυνηγώντας το όνειρο μιας καλύτερης ζωής. Μέσα στα αρχοντικά της αριστοκρατίας και της αστικής ζωής, θα έρθουν αντιμέτωπες με τον έρωτα, τον κίνδυνο, τις ίντριγκες και τα μυστικά, που θα τις απομακρύνουν όλο και πιο πολύ από την τελευταία επιθυμία της μητέρας τους, να μείνουν για πάντα ενωμένες.

Βαδίζοντας σε άγνωστα και επικίνδυνα μονοπάτια, τα τέσσερα κορίτσια θα παλέψουν να ανταμώσουν ξανά. Όμως, πόσο εύκολο θα είναι κάτι τέτοιο στην Αθήνα του ’50, χωρίς πρόσβαση σε τηλέφωνο, χωρίς να ξέρουν γράμματα, με χειρότερο εχθρό τις κυρίες του σπιτιού και με τον φόβο ότι πίσω από κάθε αντρικό χαμόγελο κρύβεται ο χαμός τους;

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA