Μενού
Ο Άρης Πορτοσάλτε
Ομιλία του Άρη Πορτοσάλτε σε παρουσίαση βιβλίου | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Ο Άρης Πορτοσάλτε, μετά τη χθεσινή του τοποθέτηση, αναφέρθηκε πάλι στη συγκέντρωση υπογραφών σχετικά με το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη και την αλλαγή στον νόμο περί ευθύνης υπουργών.

Ο Άρης Πορτοσάλτε, συγκεκριμένα, χαρακτήρισε τη συλλογή των υπογραφών ως «μπαρούφα», τη στιγμή που περισσότεροι από 1 εκατομμύριο πολίτες ζητούν να αποδοθεί δικαιοσύνη στο δυστύχημα.

«Δύο πράγματα γιατί βλέπω ότι η Αγία Οικογένεια των τρολατζήδων μου έκανε την τιμή στην πλατφόρμα X γι' αυτά που είπα περί υπογραφών. Το ξαναλέω, η συλλογή υπογραφών είναι μία μπαρούφα, διότι και να μαζευτούν, δεν έχουν κανένα νόημα, καθώς δεν υπάρχει νόμος που να τις υποδεχθεί».

«Δεν θα κλείσει το θέμα των Τεμπών. Αποτέλεσμα παρήγαγε η κα Καρυστιανού και από εκεί εμπνεύστηκε η αντιπολίτευση που επέλεξε να επενδύσει στο συναίσθημα, ενώ η κυβέρνηση εγκλωβίστηκε στις φοβίες της» σημείωσε ακόμη ο Άρης Πορτοσάλτε.

«Είναι κάποιοι στο Μέγαρο Μαξίμου αρκετά φοβικοί. Έτσι δεν κάνεις πολιτική, ήρθε και κυριάρχησε το συναίσθημα. Η κυβέρνηση χάθηκε κάτω από τον οδοστρωτήρα» πρόσθεσε ο δημοσιογράφος.

«Υποσχέθηκε ο Βορίδης ότι θα φτιάξει έναν νόμο ο οποίος θα υποδέχεται τις 500.000 υπογραφές και να τον φτιάξει. Τέτοιο πράγμα δεν υπάρχει, είτε μαζέψουμε 500.000 είτε 1 εκατ, είτε 1,5 εκατ. τζάμπα χαρτιά μαζεύουμε, αυτό προσπαθώ να πω» είπε ο Άρης Πορτοσάλτε.

«Παράγεται λαϊκισμός, καθώς το 2019 η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ τόνισε πως θα κάνουμε αναθεώρηση, αλλά δεν πρότεινε αλλαγή του νόμου περί ευθύνης υπουργών» ανέφερε, μεταξύ άλλων.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA