Ο Γιώργος Λιάγκας φιλοξένησε μέσω ζωντανής σύνδεσης, το πρωί της Δευτέρας (2/6) τη γυναικεία ομάδα πόλο της Βουλιαγμένης που κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας.
Στο τέλος της σύνδεσης, η αρχηγός της ομάδας, Μαρίνα Κοτσιώνη, αποκάλυψε πως μία από τις συμπαίκτριές της είχε κερδίσει στο παρελθόν ένα ηχείο από την εκπομπή «Το Πρωινό», αλλά τελικά δεν το παρέλαβε ποτέ.
«Η Δέσποινα Καλογεροπούλου είχε κερδίσει από την εκπομπή σας ένα ηχείο και μετά της είπατε ότι δεν γίνεται, γιατί έγινε λάθος στην κλήρωση και δεν το πήρε ποτέ», είπε η Μαρίνα Κοτσιώνη με τον Γιώργο Λιάγκα να απαντά: «Δεν το έχει πάρει ποτέ; Αν δεν πήρε το ηχείο, είναι πιο σημαντικό ότι πήρε το πρωτάθλημα. Εντάξει, θα μεσολαβήσουμε να πάρει και το ηχείο. Δώρο από εμένα το ηχείο».
«Μας ξεφτίλισαν!», είπε ο Γιώργος Λιάγκας στους συνεργάτες του και ζήτησε από την εκπομπή να της δώσουν ένα ηχείο με δικά του έξοδα.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.