Μενού
Εθνική Ελλάδος - Mega
Εθνική Ελλάδος: Το καστ της σειράς του Mega | @Εθνική Ελλάδος - Facebook
  • Α-
  • Α+

Η «Εθνική Ελλάδος», η αγαπημένη σειρά σε σενάριο Γιώργου Καπουτζίδη, επιστρέφει στο Mega για να χαρίσει για ακόμα μια φορά γέλιο και συγκίνηση στους τηλεθεατές.

Αρκετά χρόνια μετά τις «Σαββατογεννημένες» που σύστησαν τον δημιουργό στο ευρύ κοινό τόσο ως σεναριογράφο όσο και ως ηθοποιό, αλλά και το «Παρά Πέντε» που τρέλανε τα μηχανάκια της τηλεθέασης για δύο συνεχόμενες σεζόν, ο Γιώργος Καπουτζίδης επέστρεψε στην τηλεόραση με την «Εθνική Ελλάδος».

Μάλιστα, είχε στο πλευρό του και πάλι τη Σμαράγδα Καρύδη σε έναν τελείως διαφορετικό ρόλο από αυτόν της «Ντάλιας» του Παραπέντε, ενώ μαζί της πρωταγωνιστούσαν η Κωνσταντίνα Μιχαήλ, η Κατερίνα Παπουτσάκη και η Μαριέλλα Σαββίδου

Η σειρά είχε κάνει πρεμιέρα τον Ιανουάριο του 2015 και ολοκληρώθηκε μετά από 15 επεισόδια τον Ιούνιο της ίδιας χρονιάς. Αρχικά ο σχεδιασμός προέβλεπε και δεύτερη σεζόν επτά επεισοδίων, αλλά τελικά λόγω των capital controls το καλοκαίρι του 2015, αυτά δεν γυρίστηκαν ποτέ. 

Τα πρώτα χρόνια μετά το φινάλε ο Γιώργος Καπουτζίδης είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει η σειρά στους δέκτες μας και να ολοκληρωθεί η ιστορία. Ωστόσο, σε ανάρτησή του στο Instagram με αφορμή την προβολή της σειράς «Σέρρες», ο ίδιος ξεκαθάρισε πως δεν σκοπεύει να κάνει κάτι τέτοιο.  

«Θέλω να πιστεύω, πως με τη στάση ζωής μου τα τελευταία χρόνια έχετε καταλάβει πια, ότι δεν πρόκειται να ξαναγράψω το νέο "Παρά Πέντε", ούτε τη συνέχεια της "Εθνικής Ελλάδος", πως δεν είμαι ο εξωστρεφής Χοσέ και πως άφησα πίσω μου τα λαμπερά σόου της τηλεόρασης. Είμαι απλώς ένας Οδυσσέας. Που βρήκε την Ιθάκη του σε ένα άλλο νησί, και ατενίζοντας τη θάλασσα, βρήκε και κάτι, ανολοκλήρωτο ίσως, που μοιάζει ωστόσο με ευτυχία. Γι’ αυτή την ευτυχία μιλάνε άλλωστε οι "Σέρρες"», είχε γράψει μεταξύ άλλων ο Γιώργος Καπουτζίδης. 

Η «Εθνική Ελλάδος» κάνει πρεμιέρα στο Mega την ερχόμενη Κυριακή (4/2) στις 23.00 και θα προβάλλεται κάθε Κυριακή την ίδια ώρα. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA