Μενού
Famagusta
Famagusta | Mega/Youtube
  • Α-
  • Α+

Με ένα βίντεο από τα παρασκήνια της νέας ελληνικής σειράς του Mega, Famagusta, οι ηθοποιοί μιλούν για την εμπειρία τους πίσω από την οθόνη.

Ο Γιάννης Μπέζος μιλώντας για τον ρόλο του ως δικηγόρος, είπε: «Ένας μεγαλοαστός να το πούμε έτσι, ένας πολύ πετυχημένος νομικός στη Λευκωσία, ο οποίος κουβαλά έναν σταυρό μαζί με την οικογένεια. Ένα παιδί που αγνοείται. Καταλαβαίνεται, πώς μπορεί αυτό να το διαχειριστεί κάποιος επί 50 χρόνια; Βέβαια, έχει δημιουργηθεί μια καινούργια οικογένεια, αλλά δεν παύει να υπάρχει πάντα μια πληγή. Το στοίχημα να το πούμε έτσι, αυτό είναι δική μου ευθύνη να το πούμε έτσι, το πώς μπορεί να παρουσιαστεί ένας τέτοιος άνθρωπος, ο οποίος συνεχίζει τη ζωή του που είναι πολύ πετυχημένη, έχει μια οικογένεια, η οποία όμως βασανίζεται από αυτή την ιστορία». 

«Το θέμα δεν είναι ένας ρόλος, είναι μια κοινή θερμοκρασία που υπάρχει, άλλωστε στην τηλεόραση, στη μυθοπλασία, ένα μεγάλο στοίχημα είναι αυτό. Να παίζουν όλοι στο ίδιο γήπεδο και όχι σε ένα άλλο».

Στην ερώτηση αν θεωρεί δύσκολο τον ρόλο είπε πως «δεν υπάρχει κάτι εύκολο, όπως δεν υπάρχει τίποτα ακατόρθωτο και δύσκολο. Θέλουν όλα την προετοιμασία και κυρίως αυτό που μετράει είναι η πρόθεση του πώς κάνεις κάτι, ανεξαρτήτως πολλές φορές του αποτελέσματος. Δηλαδή, αν έχεις καλή διάθεση και πρόθεση ή απλώς θέλεις να εμφανίζεσαι στην τηλεόραση και να παίρνεις χρήματα». 

Το μεγάλο «ναι» για τον ρόλο το είπε: «Πρώτα-πρώτα το θέμα, ο ρόλος, οι συνεργάτες, ο Ανδρέας, η παραγωγή, το κανάλι. Όλα μαζί δημιουργούν ένα κλίμα. Υπήρχε ένα προσδόκιμο στο να είναι μια σειρά που θα αφήσει ένα αποτύπωμα. Μέχρι στιγμής αυτό δικαιώεται, γίνεται μια κοινή ανάσα με τους τηλεθεατές και δεν είναι απλώς μια πάλι σειρά, η οποία λειτουργεί εκτονωτικά ή απλώς για να περάσει η ώρα μας». 

Ο Βαγγέλης Κακουριώτης που έχει τον ρόλο του Τεύκρου μιλάει για το πώς τον επηρεάζει το γεγονός που περνάει ο αδερφός του στη σειρά: «Τον επηρεάζει από την άποψη του ότι δεν μπορεί να δει κάποια θέλω του ακόμα, αλλά σιγά-σιγά με τον καιρό και με την αγάπη που του δίνει απλόχερα η Δάφνη θα το ξεπεράσει και θα μπορέσει να βρει το σωστό μονοπάτι, γιατί την έχει ανάγκη». 

Όσον αφορά για το τι θα γίνει στο μέλλον της σειράς με τον ρόλο του, πρόσθεσε ότι: «Η μητέρα θέλει να πάρει τον Μάριο, να μπει σε ίδρυμα και εγώ προσπαθώ δικαστικά να πάρω την επιμέλεια του παιδιού και ετσί θα ζήσουμε πολύ έντονες καταστάσεις». 

Η Βασιλική Τρουφάκου μιλώντας για τον ρόλο της ως την Ιφιγένεια είπε: «Η Ιφιγένεια είναι ένα πολύ ωραίο πλάσμα, μέγα μάνα, μια γυναίκα η οποία είναι καλλιτέχνης που κάπου εκεί μπλέχτηκε με το αλκοόλ και χάλασε και τον γάμο της, αλλά τώρα τη βρίσκουμε σε μια καλή φάση που θέλει να κάνει τη ζωή της καλύτερη, με όλη τη σημασία της λέξεως. Οπότε, θέλει φτιάξει τα πράγματα με τον άντρα της και είναι σε μια δεύτερη ευκαιρία τώρα. Αυτή η ιστορία είναι τόσο ματωμένη και πονεμένη για τον ελληνισμό, είναι σπουδαίο και νιώθω ότι το έχει εισπράξει ο κόσμος και αυτό θεωρώ ότι είναι πολύ μεγάλο κέρδος».  

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA