Μενού
fame
Άννα Πολτζόγλου | Star
  • Α-
  • Α+

Μετά από περίπου τρεις μήνες το Fame Story ολοκλήρωσε ξημερώματα Σαββάτου (23/12) τον κύκλο του με έναν φαντασμαγορικό τελικό που τα είχε όλα!

Μετά το πρώτο διαγωνιστικό μέρος, Τίτος, Αριστέα και Άννα διαγωνίστηκαν σε τρία τραγούδια: Τo ένα επέλεξαν οι ίδιοι, ένα επέλεξε το κοινό μέσα από ψηφοφορία στα social media και ένα επέλεξε για κάθε φιναλίστ η κριτική επιτροπή.

Όλοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και κονταροχτυπήθηκαν στην προτίμηση του κοινού καθώς το αποτέλεσμα του νικητή κρίθηκε αποκλειστικά από τους τηλεθεατές.

Η αγωνία χτύπησε κόκκινο και στο τέλος της βραδιάς ο Νίκος Κοκλώνης πήρε τα αποτελέσματα στα χέρια του ανακοινώνοντας το όνομα του παίκτη που ξεχώρισε για το ταλέντο του και κέρδισε την πρώτη θέση.

Χωρίς να παρατείνει άλλο την αγωνία ο οικοδεσπότης της βραδιάς ανακοίνωσε ότι η Άννα Πολτζόγλου είναι αυτή που κερδίζει ένα συμβόλαιο με την Panik Records και 50.000 ευρώ μετρητά!

«Δεν το ‘χω καταλάβει, δεν το ‘χω πιστέψει. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους», ανέφερε με δάκρυα στα μάτια η Άννα αμέσως μετά την ανακοίνωση της νίκης της, με τους συμπαίκτες και τα αγαπημένα της πρόσωπα να την αγκαλιάζουν θερμά. Η ίδια δεν μπορούσε να πιστέψει ότι άκουσε το όνομά της, ενώ συνέχισε να είναι «παγωμένη», όταν παρέλαβε το τρόπαιο και το συμβόλαιό της από τον Γιώργο Αρσενάκο. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA