Μενού
Γιώργος Θαναηλάκης
Γιώργος Θαναηλάκης | (Glomex)
  • Α-
  • Α+

Ο Γιώργος Θαναηλάκης μίλησε για τις πληροφορίες που τον θέλουν να είναι ο παρουσιαστής του Deal, και έκανε λόγο για πρόκληση και μεγάλο ρίσκο, σημειώνοντας πως είναι σε συζητήσεις με τον τηλεοτπικό σταθμό. 

«Σαφώς και θα ήθελα να κάνω το “Deal”, είμαι άνθρωπος της τηλεόρασης πάρα πολλά χρόνια και πάντα είναι πρόκληση να κάνεις κάτι διαφορετικό. Εντάξει, για εμάς του αθλητικού ρεπορτάζ είναι λίγο ιδιαίτερο. Σαφώς και είναι μια στροφή στην καριέρα μου, αν και λίγο αργά βέβαια, αλλά εντάξει, ποτέ δεν είναι αργά.

Ο Χρήστος Φερεντίνος το έχει παρουσιάσει με μεγάλη επιτυχία και έχει συνδέσει το όνομά του με το “Deal”. Είναι από τα παιχνίδια που μου αρέσουν, έχει τρομερή ένταση, τρομερό σασπένς και βλέπεις και κόσμο που του δίνεται η ευκαιρία να λύσει το οικονομικό του πρόβλημα. Δοκιμαστικό έγινε, αλλά δεν ήμουν ο μόνος. Χτύπησε το τηλέφωνο και τώρα είμαστε στις συζητήσεις» σημείωσε ο Γιώργος Θαναηλάκης.

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή Happy Day

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA