Μενού
Η Ράνια Τζίμα στο δελτίο του Mega
Η Ράνια Τζίμα στο δελτίο του Mega | Glomex - @Mega
  • Α-
  • Α+

Ένα μικρό ατύχημα κατά τη διάρκεια της αποφώνησης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega είχε η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος, Ράνια Τζίμα, η οποία το «αντιμετώπισε» με ένα απλό χαμόγελο.

Συγκεκριμένα, στο τέλος του δελτίου ειδήσεων, η Ράνια Τζίμα στραβοπάτησε για λίγο αλλά αυτό δεν φάνηκε να την ενοχλεί ιδιαίτερα, αντιμετωπίζοντας το «ατύχημα» με ένα απλό χαμόγελο.

«Εδώ, κυρίες και κύριοι, το δελτίο μας ολοκληρώθηκε. Μείνετε μαζί μας, αμέσως μετά Mega Αθλητικά με τον Αντώνη Κατσαρό. Από όλους εμάς ευχές για ένα καλό βράδυ» είπε η Ράνια Τζίμα κλείνοντας το δελτίο.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...