Η καραμπόλα με τον Θανάση Πάτρα και την έγκριση τελικά της καινούργιας μεσημεριανής εκπομπής του στο Open δεν καταργεί τη νέα γυναικεία εκπομπή του Νίκου Κοκλώνη αλλά τη μεταθέτει στη βραδινή ζώνη.
Σύμφωνα με πληροφορίες γίνεται επανασχεδιασμός της βραδινής πλέον εκπομπής που θα βασίζεται στο επιτυχημένο αμερικάνικο «The View» και θα έχει στοιχεία και από το «Booth» που είχε προβληθεί παλαιότερα από το κανάλι.
Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα η τετράδα είναι η Έλενα Χριστοπούλου, η Ελίνα Παπίλα, η Δάφνη Καραβοκύρη και η Σοφία Μουτίδου. Ενδέχεται να υπάρχει και 5η γυναίκα στην παρέα με επικρατέστερο όνομα αυτό της Μαριάντας Πιερίδη. Η εν λόγω εκπομπή αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αρχές Οκτωβρίου.
- Καίτη Γαρμπή: «Πετσόκοψε» με τον πιο επικό τρόπο το viral φίλτρο του Instagram για τα '80s
- Τανάγρα: H στιγμή που το Phantom φλέγεται στον αέρα - Οι τελευταίες κουβέντες από τον Πύργο Ελέγχου
- Ο τραυματισμός που ξορκίζουν οι αθλητές: Τι σημαίνει πραγματικά η ρήξη χιαστού
- Ο διάλογος που δεν περιμέναμε ποτέ: Η Τούνη απαντά στον Μητσοτάκη με... σκόρδα και AI
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.