Μενού
Αναστασία Γιάμαλη
Αναστασία Γιάμαλη | Kontra / Youtube
  • Α-
  • Α+

«Κλειδώνει» μια ακόμη τηλεοπτική μεταγραφή. Αυτή της Αναστασίας Γιάμαλη στο Mega. Η δημοσιογράφος παρουσιάζει εδώ και χρόνια την καθημερινή βραδινή ενημερωτική εκπομπή του Kontra Channel «Kontra 24».

Από την αρχή της φετινής τηλεοπτικής σεζόν το όνομά της ακούστηκε έντονα. Αρχικά όχι για το Mega καθώς πραγματοποίησε διερευνητικό ραντεβού με στελέχη του ΣΚΑΪ.

Αυτό που συζητήθηκε τότε ήταν η ένταξή της σε κάποια από τις ήδη υπάρχουσες ενημερωτικές εκπομπές του σταθμού ή αυτές που θα δημιουργηθούν από τη νέα τηλεοπτική περίοδο όπως για παράδειγμα το νέο ενημερωτικό μαγκαζίνο στη ζώνη 12.00 – 14.00.

Μάλιστα σε δημοσιεύματα είχε αποτυπωθεί ένα μάλλον προωθημένο σενάριο που ήθελε συμπαρουσιαστές της υπό δημιουργίας εκπομπής τον Άρη Πορτοσάλτε και την Αναστασία Γιάμαλη.

Ωστόσο, τελικά η δημοσιογράφος μετακινείται στο Mega όπου θα αναλάβει ενημερωτική απογευματινή εκπομπή το Σαββατοκύριακο στα πρότυπα του «Live News» του Νίκου Ευαγγελάτου.

Το Μεγάλο Κανάλι βλέποντας την απήχηση που έχει η καθημερινή ενημερωτική εκπομπή αποφάσισε να ενεργοποιήσει και την αντίστοιχη ζώνη του Σαββατοκύριακου. Υπογραφές ακόμη δεν έχουν πέσει καθώς η συμφωνία αναμένεται να οριστικοποιηθεί τυπικά μετά τις Ευρωεκλογές.

Δύσκολο το πρώτο ραντεβού της Ζήνας Κουτσελίνη με το STAR 

Ζήνα Κουτσελίνη
Ζήνα Κουτσελίνη | NDP

Δεν βγήκε «λευκός καπνός» ανανέωσης της συνεργασίας της Ζήνας Κουτσελίνη με το STAR και θα υπάρξουν και άλλα ραντεβού μεταξύ της δημοσιογράφου και της διοίκησης του τηλεοπτικού σταθμού της Κάτω Κηφισιάς.

Ως γνωστόν η Ζήνα Κουτσελίνη έχει ως αρχή της να υπογράφει μονοετή συμβόλαια κάτι που δείχνει ότι διαθέτει αυτοπεποίθηση όσον αφορά στα τηλεοπτικά πεπραγμένα της. Το πρόβλημα αυτή τη στιγμή φαίνεται πως είναι η βραδινή της εκπομπή «Βράδυ με τη Ζήνα» που σημείωσε μέτριες αποδόσεις στους πίνακες τηλεθέασης. Το κανάλι εμφανίζεται πολύ επιφυλακτικό έως αρνητικό όσον αφορά στη συνέχισή της εν λόγω εκπομπής κάτι που βρίσκει εντελώς αντίθετη τη δημοσιογράφο.

Το επιχείρημά της – που ενισχύεται και από την εμπειρία της πίσω από τις κάμερες καθώς έχει διατελέσει έως και Γενική Διευθύντρια προγράμματος (του Alter) – είναι ότι χρειάζεται χρόνος για να «χτιστεί» μια εκπομπή και να γίνει συνήθεια στο τηλεοπτικό κοινό.

Φαίνεται πως αυτή τη στιγμή υπάρχει σημαντική διάσταση απόψεων μεταξύ των δύο πλευρών και απομένει να δούμε αν και με ποιο τρόπο το χάσμα θα γεφυρωθεί.

Πάντως, είναι δεδομένο πως το STAR θέλει σε κάθε περίπτωση στο καθημερινό του πρόγραμμα τις «Αλήθειες» που σημειώνουν υψηλά ποσοστά τηλεθέασης τόσο στο σύνολο όσο και στο δυναμικό κοινό 18 – 54.  
 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA