Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το σχόλιο του Έλον Μασκ στο Twitter, για το βίντεο με την Ελένη Τσολάκη που λέει τον καιρό στο Happy Day.
«Αυτός είναι ένας πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα», έγραψε χαρακτηριστικά ο Έλον Μασκ.
Μέσα από το «Πρωινό Σου Σου», η Ελένη Τσολάκη σχολίασε το συγκεκριμένο θέμα. «Χαιρετήστε με, γιατί ετοιμάζω βαλίτσες και φεύγω. Έχω πολλές προτάσεις, η μία να αναλάβω CEO στα… αυτοκινητάκια του Έλον Μασκ. Έχει γίνει χαμός από χθες, με παίρνουν τηλέφωνο άνθρωποι που είχα να ακούσω πολλά χρόνια, για να μου πουν γι’ αυτό το σχόλιο».
«Ήταν το πραγματικό προφίλ του Έλον Μασκ. Νόμιζα ότι ήταν τρολιά, μετά νόμιζα ότι δεν είναι ο κανονικός του λογαριασμός. Και ορίστε, ήρθε η στιγμή να φτάσει ο “ελενικός καιρός” εκεί που του αξίζει», είπε η παρουσιάστρια. «Γλυκό φιλί στον Έλον Μασκ», είπε κλείνοντας.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.