Μενού
Στιγμιότυπο από το ριάλιτι «Η Φάρμα»
Στιγμιότυπο από το ριάλιτι «Η Φάρμα» | Glomex
  • Α-
  • Α+

Κορυφώθηκε, για ακόμη μία φορά, η ένταση στη «Φάρμα» με τους παίκτες της γαλάζιας ομάδας στο επεισόδιο της Τετάρτης (18/10), να έρχονται σε αντιπαράθεση μετά το συμβούλιο και αμέσως μετά τη συνάντηση που είχαν με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Πρωταγωνιστές στον καυγά ήταν ο Χρήστος Μέξης και ο Γιώργος Γιαννούλας. Συγκεκριμένα, ο αρχηγός της ομάδας Γιώργος Γιαννούλας βγήκε εκτός εαυτού και φώναζε «σκάσε» στον συμπαίκτη του Χρήστο, ο οποίος τον κατηγορούσε ότι δεν παίρνει θέση σε όσα γίνονται και το «θυμάται εφόσον όλα έχουν τελειώσει».

Ο Χρήστος είπε στον αρχηγό Γιώργο ότι η συμπεριφορά του και το ξέσπασμά του είναι «καραγκιοζιλίκια» και αργότερα είπε ότι του φάνηκε αστείο το πώς έκανε και οι φωνές που έβαζε. 

«Γιαννούλα, δεν παίρνεις θέση ποτέ φίλε. Βάλε τα αρχ…α επάνω σου και πάρε θέση. Είσαι μπροστά 15 φορές, είσαι αρχηγός, βάλε μια ισορροπία» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο 30χρονος επιχειρηματίας για να κάνει πυρ και μανία τον συμπαίκτη του παίκτη κλαρίνου από τα Τρίκαλα. «Εγώ δεν θέλω να είμαι άλλο εδώ. Είστε τοξικοί, ήρθα να παίξω άλλο παιχνίδι και εδώ παίζουμε άλλο παιχνίδι». «Το επίπεδο έχει πάει στον πάτο και σκάβει κιόλας να βρει πετρέλαιο. Τόσο χαμηλά» υπογράμμισε ο Χρήστος, μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης.

Η Φάρμα: Ξέσπασε ο Γιώργος Γιαννούλας

Λίγη ώρα αργότερα, όμως, ο Γιαννούλας ξέσπασε στον συμπαίκτη του. «Με έβρισες εδώ πέρα, ενώ πριν στο πρώτο συμβούλιο… Σε τι θες να πάρω θέση; Σε ποιο, αγόρι μου; Δεν σου λέω πριν λίγο… Τι τελοσπάντων, ρε μαλ…α ύρνα πίσω, μου λες "πάρε θέση" και σου "ρώτησε με για να σου απαντήσω". Σε ποιο θες να σου απαντήσω, ρε Μέξη; Τι θες να σου απαντήσω, ρε; Τι θες να σου απαντήσω;».

Όσο προσπαθούσε, όμως, ο Χρήστος να τον διακόψει τόσο ο Γιώργος γινόταν πιο έξαλλος με αποτέλεσμα να ουρλιάξει και να πετάξει στο έδαφος το φτυάρι του. «Θα με αφήσεις να τελειώσω; Μιλάς συνέχεια. Ησυχία. Σκάσε. Σκάσε γα…ώ το στανιό μου! Θα με αφήσεις να σου μιλήσω; Μου λες να μιλήσω και δεν με αφήνεις να μιλήσω».

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA