Μενού
Παίκτες στο ριάλιτι «Η Φάρμα»
Παίκτες στο ριάλιτι «Η Φάρμα» | Glomex
  • Α-
  • Α+

Ο κακός χαμός έγινε για ακόμη μία φορά στη «Φάρμα», στο επεισόδιο της Δευτέρας (16/10). Οι παίκτες κλήθηκαν να ανταπεξέλθουν στη δοκιμασία ασυλίας «Το χρυσό τσεκούρι» και είχαν ως στόχο να κόψουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα τους ξύλινους κορμούς που είχαν στηθεί στο πεδίο του αγωνίσματος.

Οι άνδρες και οι γυναίκες των δύο ομάδων έβαλαν τα δυνατά τους, προκειμένου να επιτύχουν τον κοινό τους στόχο, που δεν ήταν άλλος από την ολοκλήρωση της δοκιμασίας. Το συγκεκριμένο αγώνισμα στη Φάρμα απαιτούσε ταχύτητα, δύναμη αλλά και τεράστια προσοχή με τα πριόνια, ούτως ώστε να αποφευχθούν ανεπιθύμητοι τραυματισμοί.

Οι παίκτες συνεργάστηκαν καλά, όμως η υπεροχή της πράσινης ομάδας στον χειρισμό των πριονιών και των τσεκουριών ήταν εμφανής και της χάρισε τελικά τη νίκη.

Η Φάρμα: «Μαλλιά κουβάρια» στο συμβούλιο

Στο συμβούλιο που ακολούθησε στη Φάρμα οι παίκτες κόντεψαν να πιαστούν στα χέρια. Αφορμή στάθηκε ένα περιστατικό που συνέβη μέσα στη βδομάδα και αφορούσε στο μάζεμα και το μοίρασμα των αυγών στο σπίτι, με τον Χρήστο να δηλώνει πως είναι ένα βήμα πριν σηκώσει τα μανίκια να παίξει ξύλο. Ο Γιαννούλας ήθελε να δώσει τρία αυγά στην πράσινη ομάδα, με τον Χρήστο και τον Σπύρο να αντιδρούν.

Ο Σπύρος θεώρησε ότι ο Ζήκος τον είπε απάνθρωπο, και ο Ζήκος προσπαθούσε να του εξηγήσει για το ζήτημα των αυγών. Δεν δίστασαν να έρθουν αρκετά κοντά, με τον Σπύρο να του φωνάζει: «Κάνε πίσω γιατί πολλή φόρα έχεις πάρει».

Λίγο αργότερα, ο Ζήκος έκατσε απέναντι από τον Χρήστο και θέλησε να τον κάνει να πει άσχημα λόγια για εκείνον προκειμένου να βγει ο «κακός» στους τηλεθεατές.

Στο συμβούλιο, λοιπόν, οι τόνοι ανέβηκαν απότομα και οι εκατέρωθεν σπόντες έδιναν και έπαιρναν. «Θέλω να φύγω, δεν μπορώ. Θα τον αρχίσω στα μπουκέτα. Δεν μπορώ να κρατηθώ πια», ακούγεται να λέει ο Χρήστος για τον Γιώργο Γιαννούλα στον Σπύρο, ο οποίος προσπαθεί από την πλευρά του να τον ηρεμήσει.

«Εγώ με τον Γιαννούλα δεν μπορώ να συνεννοηθώ πλέον. Δεν μπορώ να το καταλάβω, δεν εκπέμπουμε στο ίδιο μήκος κύματος», τόνισε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Μέξης.

Ο Γιώργος Γιαννούλας είπε: «Έξω από τον χορό χορεύουν όλοι. Μέσα όταν μπαίνεις, τι γίνεται; Ό,τι λέει δεν έχει καμία βάση, τίποτα. Του δόθηκε σήμερα η ευκαιρία για την παραμονή του, να μην πάει ατομικά να μονομαχήσει και νομίζω ότι δεν το κατάλαβε».

Ο Γιώργος Γιαννούλας υπέδειξε τον πρώτο Μονομάχο

Μετά την ήττα της γαλάζιας ομάδας, ο Γιώργος Γιαννούλας, ως αρχηγός έπρεπε να επιλέξει τον πρώτο Μονομάχο προς αποχώρηση από τη Φάρμα.

Έτσι ο παίκτης που «έδειξε» ήταν ο Σπύρος Κοσμάς, παρότι τον βοήθησε στην ομαδική δοκιμασία. «Επομένως πρώτος Μονομάχος είναι ο Σπύρος», ανακοίνωσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. «Μια χαρά… αφού πήρε αυτή την απόφαση ο αρχηγός κάτι θα ξέρει. Εγώ ευχαριστημένος είμαι, μου αρέσει να αγωνίζομαι. Ευχαριστώ για όλα και προχωράμε», είπε ο Σπύρος στο συμβούλιο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA