Μενού
Άγριος καυγάς στη «Φάρμα»
Άγριος καυγάς στη «Φάρμα» | YouTube The Farm Greece
  • Α-
  • Α+

Ξέφυγε η κατάσταση στη «Φάρμα» με τον Γιώργο Τσάμη και τον Σπύρο Πολύζο να γίνονται πρωταγωνιστές σε ένα πολύ άγριο καυγά. Όσα είπε ο Γιώργος και τα σχόλια που έκανε για τον Σπύρο ότι δεν συνεισφέρει και έχει επαφές με την άλλη ομάδα, οδήγησε την κατάσταση εκτός ορίων.

Αρχικά ο Σπύρος πέταξε το κρεβάτι προς το μέρος του Γιώργου και άρχισε να ουρλιάζει, αλλά ο καυγάς τους δεν σταμάτησε εκεί. Στη συνέχεια έτρεξε να του ορμήξει έξω από τη σκηνή με τους συμπαίκτες του να παθαίνουν σοκ και να κάνουν τα πάντα για να τον συγκρατήσουν.

 

«Πρόσεξε τα λόγια σου. Σου είπε κανένας για αισθήματα; Άντε γιατί τα έχουμε ισοπεδώσει όλα. Είναι κολλημένος. Βρίσκει αφορμές να τσακωνόμαστε. Είσαι ρεντίκολο της κοινωνίας. Γαμ…ι. Τι σου είπα ρε μαλ…α;» είπε εξοργισμένος ο Σπύρος μπροστά στους εμβρόντητους συμπαίκτες του που δεν πίστευαν αυτό που συνέβαινε.

Ο καυγάς τους όμως δε σταμάτησε εκεί. Στη συνέχεια έτρεξε να του ορμήξει έξω από το σπίτι με τους συμπαίκτες του να παθαίνουν σοκ και να κάνουν τα πάντα για να τον συγκρατήσουν. Μετά τον μεγάλο καυγά που είχαν μέσα στη σκηνή ο Σπύρος με τον Γιώργο, ο Σπύρος αποχώρησε οικειοθελώς από τη Φάρμα.

Η Φάρμα: Αυστηρή προειδοποίηση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου

Μετά το τέλος του έντονου σκηνικού, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος εμφανίστηκε στο αγρόκτημα και λίγο πριν τους ανακοινώσει το τι θα πρέπει να κάνουν για την επόμενη δοκιμασία, μίλησε για τα όσα διαδραματίστκαν λίγη ώρα νωρίτερα.

«Θα ήθελα λίγο την προσοχή σας. Ο Σπύρος πήρε την απόφαση να αποχωρήσει οικειοθελώς, εδώ όμως πρέπει να τονίσω κάτι πάρα πολύ σημαντικό. Αν δεν την είχε πάρει ο ίδιος, θα την παίρναμε εμείς. Οφείλω να το πω αυτό. Συμπεριφορές οι οποίες δεν θα ήταν αποδεκτές έξω από εδώ, δεν είναι αποδεκτές και μέσα στην Φάρμα. Πρέπει να πω ότι αυτό δεν είναι μόνο δική μου άποψη, είναι και της παραγωγής. Είμαι κατανοητός;» ρώτησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

«Εδώ ήρθαμε να περάσουμε όμορφα, να γεμίσουμε ωραίες εικόνες, να πάμε παρακάτω και να κερδίσει ο καλύτερος» είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA