Μενού
Η «Γυναίκα με τα Μαύρα», Μαρία Μάρκου, στο «The Chase»
Η «Γυναίκα με τα Μαύρα», Μαρία Μάρκου, στο «The Chase» | Mega
  • Α-
  • Α+

Το πιο αγωνιώδες παιχνίδι γνώσεων είναι στο MEGA και δεν είναι άλλο από το «The Chase», το τηλεπαιχνίδι που καθηλώνει το κοινό σε όλο τον κόσμο. Η Μαρία Μπεκατώρου συναντά παίκτες και Chasers στην πιο δύσκολη «αναμέτρηση», και προσπαθεί να κρατήσει τις… αποστάσεις μεταξύ τους.

Οι Chasers ξεχωρίζουν και είναι εκείνοι που παίζουν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του παιχνιδιού. Καθένας από αυτούς έχει το δικό του, ξεχωριστό ψευδώνυμο που τον αντιπροσωπεύει. 

Έτσι και η «Γυναίκα με τα μαύρα», Μαρία Μάρκου, η οποία δηλώνει ότι το μότο της ζωής της, τη γαλλική ρήση «Ζήσε κρυφά, ζήσε ευτυχισμένος». Έχει πέντε πτυχία, είναι χωρισμένη δύο φορές, εργάζεται στο τμήμα Στατιστικής του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, χαλαρώνει με πιάνο και γιόγκα. 

Λίγα λόγια για την Μαρία Μάρκου

Κατάγεται από το Άστρος Κυνουρίας του νομού Αρκαδίας. Είναι χωρισμένη δύο φορές. Είναι απόφοιτος του τμήματος ΜΜΕ και επικοινωνίας του Παντείου Πανεπιστήμιου, της Νομικής Σχολής και της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης.

Έχει κάνει μεταπτυχιακό και διδακτορικό στην εφαρμοσμένη επικοινωνιολογία στο Πολυτεχνείο του Βερολίνου. Εργάζεται στο τμήμα Στατιστικής του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης. Είναι φιλόζωη και ασχολείται με τα αδέσποτα σκυλιά. Χαλαρώνει παίζοντας πιάνο, κάνοντας γιόγκα και κολύμβηση.

Να σημειωθεί ότι το «The Chase» προβάλλεται καθημερινά στις 18:30 στο Mega.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA