Η ταλαντούχα ηθοποιός Έλλη Τρίγγου, την οποία οι περισσότεροι γνώρισαν ως «Ασημίνα» μέσα από τις «Άγριες Μέλισσες», την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν θα μεταμορφωθεί σε «Θεοφανώ» στην πολλά υποσχόμενη «Μάγισσα», τη νέα σειρά του Ant1 η οποία θα βγει στον «αέρα» τον Σεπτέμβριο.
Η ηθοποιός θα υποδυθεί τη Θεοφανώ στη σειρά που φέρει τις υπογραφές των Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρου Καλκόβαλη και γι’ άλλη μια φορά θα ακολουθήσει τις σκηνοθετικές οδηγίες του Λευτέρη Χαρίτου.
Η Θεοφανώ είναι ένα κορίτσι χωρίς παρελθόν. Από μικρό παιδί, είχε κάποια οράματα που δεν μπορούσε να ερμηνεύσει. Έντρομη μπροστά σε αυτό το μοναδικό χάρισμα, θα κάνει τα πάντα για να το κρύψει, ώστε να γλυτώσει από το στίγμα της μάγισσας… Η Θεοφανώ είναι υπηρέτρια στο σπίτι ενός ισχυρού άντρα της Μάνης, τον οποίο θα υποδυθεί ο Γιώργος Γάλλος. Πρόκειται για ένα φτωχό και σεμνό κορίτσι το οποίο παλεύει να σταθεί στα πόδια του με ήθος.
Η Μάγισσα: Η ακριβότερη τηλεοπτική παραγωγή
Πίσω στη Μάνη του 1817, πρωταγωνιστές της σειράς γίνονται οι Λασκαραίοι και οι Γερακάρηδες, δύο αντίπαλες πατριές είναι πια ενωμένες μέσω του γάμου των παιδιών τους. Πόσο θα κρατήσει αυτή η ευαίσθητη ισορροπία;
Η Μάγισσα πρόκειται για μία μεγάλη παραγωγή και - σύμφωνα με δημοσίευμα - κόστισε εκατομμύρια. Σύμφωνα με την Γιάννα Παπανικολάου και το περιοδικό TiViSirial, η σειρά του ΑΝΤ1, Μάγισσα κόστισε 10.000.000 ευρώ, που την καθιστά την ακριβότερη παραγωγή της ελληνικής τηλεόρασης.
- Ολονύχτια επιφυλακή για τη φωτιά στην Οινόη - Το σενάριο για την αρχική εστία και ο «καιρός» που δημιούργησε
- «Σε μένα αυτά κύριε υπουργέ δεν περνάνε»: Η απάντηση Ρόκκου στον Γεωργιάδη για το κράνος
- Μαύρη Ντάλια: «Έχουμε στοιχεία που αποδεικνύουν ποιος τη σκότωσε» - Η πληροφορία που ίσως λύσει το έγκλημα
- Παγκράτι: Νεκρός άνδρας μέσα σε διαμέρισμα – Προσήχθη ο αδελφός του
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.