Στο 76ο επεισόδιο της σειράς «Η Παραλία» οι τηλεθεατές παρακολούθησαν μία πολύ τρυφερή σκηνή της Υπατίας, την οποία υποδύεται η Δανάη Μιχαλάκη. Η Υπατία κάθεται στο κρεβάτι της και τραγουδάει ένα νανούρισμα στο αγέννητο μωρό της ενώ η γιαγιά της, η Νικολίνα, περνά απ’ έξω και την ακούει.
Η σκηνή συγκίνησε το κοινό και το σχολίασε στο X (πρώηνTwitter). Άξιο αναφοράς είναι ότι η Δανάη Μιχαλάκη στα επεισόδια που παρακολουθεί το κοινό ήταν στην πραγματικότητα έγκυος. Η ηθοποιός γέννησε το πρώτο της παιδί πριν από λίγο καιρό.
- Τανάγρα: H στιγμή που το Phantom φλέγεται στον αέρα - Οι τελευταίες κουβέντες από τον Πύργο Ελέγχου
- Ο διάλογος που δεν περιμέναμε ποτέ: Η Τούνη απαντά στον Μητσοτάκη με... σκόρδα και AI
- Κανακαρά: Η νέα σειρά που ανακοίνωσε το Mega - Πότε ξεκινά, οι πρωταγωνιστές και η υπόθεση
- Πέθανε ξαφνικά στα 22 της η «Μις Αυστρία» Λουτσία Σίσιτς - Το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε από παιδί
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.