Η σειρά «Η Παραλία», σε σενάριο Παναγιώτη Ιωσηφέλη και σκηνοθεσία Στέφανου Μπλάτσου, που αγαπήθηκε από το κοινό για τις δυνατές ιστορίες, τους πολύπλευρους χαρακτήρες και το ειδυλλιακό σκηνικό της Κρήτης, επιστρέφει σήμερα Δευτέρα (14/10) στις 22:00 στην ΕΡΤ1 με νέο επεισόδιο.
Η Νόνα συναντά την Κερασία έξω από το Mermaid, όπου καινούργια μυστικά έρχονται στο φως σχετικά με το παρελθόν της Βιολέτας, περιπλέκοντας ακόμα περισσότερο τα πράγματα.
Ο Χάρης και η Ειρήνη απολαμβάνουν μια στιγμή ηρεμίας μετά το πάρτι, αλλά αυτή η ηρεμία διακόπτεται από την εμφάνιση του Οδυσσέα και του Κολιτσιδάκη στο κατώφλι του σπιτιού τους.
Στο ξενοδοχείο των Τουφεξήδων, η Ιφιγένεια έρχεται σε σύγκρουση με την οικογένειά της, όταν οι γονείς της, της ανακοινώνουν ότι σχεδιάζουν τον αρραβώνα της με τον Ιάκωβο.
Παράλληλα, ο Απόστολος και ο Τόμι αναπτύσσουν περαιτέρω τη σχέση τους παρά τις έντονες αντιθέσεις της οικογένειας Τουφεξή.
Η Παραλία: Δείτε το trailer για το επεισόδιο της Δευτέρας (14/10)
Η Παραλία, από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 22.00 στην ΕΡΤ1.
- Έρχονται καταιγίδες και αφρικανική σκόνη: Ποια μέρα θα γίνει ο ουρανός «πορτοκαλί»
- Νεπάλ: Πώς ένας δάσκαλος έσωσε 900 μαθητές - «Επιβιώσαμε για μόλις 10 δευτερόλεπτα»
- Γιάννης Πάριος: Ξεσπά ο συνεργάτης του - «Ποιοι είστε εσείς που θα αποφασίσετε πότε πρέπει να σταματήσει»
- «Ο όγκος αποδείχθηκε τεράτωμα, καλοήθης»: Συγκινεί η ιστορία της 12χρονης από τις ΗΠΑ που την έσωσαν γιατροί στην Ελλάδα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.