Μενού
Η Παραλία: Ευσταθία Τσαπαρέλη - Αλέξανδρος Λογοθέτης
Η Παραλία: Ευσταθία Τσαπαρέλη - Αλέξανδρος Λογοθέτης | NDP
  • Α-
  • Α+

Η σειρά της ΕΡΤ, «Η Παραλία», η οποία ξεχώρισε τη φετινή σεζόν, κερδίζοντας τους τηλεθεατές, αλλά και αποθεωτικά σχόλια ουκ ολίγες φορές στο Twitter, ολοκληρώνεται την Τετάρτη (29/5) και θα επιστρέψει το φθινόπωρο με τον δεύτερο κύκλο επεισοδίων της. 

Λίγο πριν το φινάλε της Α’ σεζόν ας δούμε τι σχέση έχουν στην πραγματικότητα, έξω από τα τηλεοπτικά πλατό, ο «Διονύσης» με την «Κερασία» και ο «Καραχάλιος» με την «Ελένη».  

Αλέξανδρος Λογοθέτης - Ευανθία Τσαπαρέλη

Ο Διονύσης Αρχοντάκης (Αλέξανδρος Λογοθέτης) ήταν ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές της σειράς και ο άνθρωπος που κρυβόταν πίσω από πολλές παράνομες δουλειές με την κόρη του, Υπατία (Δανάη Μιχαλάκη), να πληρώνει με την ίδια της τη ζωή το τίμημα. 

Στην «Παραλία» τον ρόλο του Διονύση υποδύεται ο γνωστός ηθοποιός Αλέξανδρος Λογοθέτης, ο οποίος μπορεί στη σειρά να μην είχε πολλές σκηνές με την «Κερασία» Ευσταθία Τσαπαρέλη, αλλά στην πραγματικότητα οι δύο ηθοποιοί είναι μαζί εδώ και 14 χρόνια και έχουν αποκτήσει έναν γιο.

Ο Αλέξανδρος Λογοθέτης και η Ευσταθία Τσαπαρέλη γνωρίστηκαν, όπως έχει δηλώσει η ηθοποιός, το 2010 στα Χανιά μέσω μιας κοινής τους φίλης, η οποία «είχε λυσσάξει να μας γνωρίσει», όπως είπε η ίδια χαρακτηριστικά. Εκείνη την περίοδο και οι δύο βρίσκονταν στην Κρήτη αφού εκείνος συμμετείχε στα γυρίσματα της σειράς του Mega, το «Νησί», ενώ εκείνη στα γυρίσματα ταινίας. 

Η Παραλία: Ευσταθία Τσαπαρέλη - Αλέξανδρος Λογοθέτης
Η Παραλία: Ευσταθία Τσαπαρέλη - Αλέξανδρος Λογοθέτης | NDP
Η Παραλία: Ευσταθία Τσαπαρέλη - Αλέξανδρος Λογοθέτης
Η Παραλία: Ευσταθία Τσαπαρέλη - Αλέξανδρος Λογοθέτης | NDP
Η Παραλία: Ευσταθία Τσαπαρέλη - Αλέξανδρος Λογοθέτης
Η Παραλία: Ευσταθία Τσαπαρέλη - Αλέξανδρος Λογοθέτης | NDP

«Άνοιξαν οι ουρανοί, μας χαμογέλασε το σύμπαν και είπε εσύ και αυτός. Ο Αλέξανδρος είναι ένας τέλειος τύπος», έχει δηλώσει η Ευσταθία Τσαπαρέλη στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Μπαμπά-δες», αναφέροντας ακόμα:

«Νομίζω ο Αλέξανδρος με ερωτεύτηκε αμέσως. Εγώ δεν παθαίνω εύκολα crash, αλλά το έπαθα μετά. Στις τρεις - τέσσερις εβδομάδες. Υπογράψαμε το σύμφωνο συμβίωσης μια μέρα πριν γεννήσω».

Όσον αφορά δε το πώς είναι ο Αλέξανδρος Λογοθέτης σαν πατέρας η ηθοποιός είχε εξομολογηθεί: «Έχω ευτυχώς τον Αλέξανδρο που είναι πιο κουλ σε αυτά τα πράγματα. Εγώ ευχαριστώ τον Θεό που έκανα αυτή την επιλογή για πατέρα σε σχέση με τον Αλέξανδρο. Αν ήμουν με άλλον άνθρωπο, δεν ξέρω. Σε αυτό το κομμάτι νομίζω πως είμαστε καλή ομάδα». 

Μάκης Παπαδημητρίου - Κατερίνα Λυπηρίδου

Μπορεί ο Ανδρέας Καραχάλιος και η Ελένη Ανδρουλιδάκη να μην είχαν πολλές κοινές σκηνές στη φετινή σεζόν της «Παραλίας», όμως, οι ηθοποιοί που υποδύονται τους δύο ρόλους, δηλαδή ο Μάκης Παπαδημητρίου και η Κατερίνα Λυπηρίδου ήταν παντρεμένοι στο παρελθόν.

Γνωρίστηκαν σε πρόβες θεατρικού έργου και είχαν παντρευτεί με πολιτικό γάμο.

Η Παραλία: Μάκης Παπαδημητρίου - Κατερίνα Λυπηρίδου
Η Παραλία: Μάκης Παπαδημητρίου - Κατερίνα Λυπηρίδου | NDP

Μαζί έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Άγγελο, αλλά το 2016 - μετά από εννέα χρόνια γάμου - οι δύο ηθοποιοί αποφάσισαν να χωρίσουν και να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. 

Βέβαια, έχουν διατηρήσει πολύ καλές σχέσεις και έχουν ως προτεραιότητα το μεγάλωμα του γιου τους. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA