Τον γύρο του διαδικτύου κάνει μία σκηνή από τη σειρά «Η Γη της Ελιάς». Στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης 13 Μαΐου, ο πατέρας Τιμόθεος (που τον υποδύεται ο Θανάσης Βισκαδουράκης) μαθαίνει ότι είναι αποδέκτης μιας μεγάλης κληρονομιάς και αντιλαμβάνεται πως η παπαδιά έχει γυρίσει με δόλιο σκοπό.
Οι δύο τους έχουν έναν έντονο διάλογο και η παπαδιά σπρώχνει τον πατέρα Τιμόθεο στον γκρεμό. Εκείνος τελικά προσγειώνεται σε μία παραλία όπου κάνουν ηλιοθεραπεία δύο γυναίκες.
Η σκηνή σχολιάστηκε στο Twitter, με τους τηλεθεατές να σημειώνουν «ρε δεν γίνεται να είναι αληθινή αυτή η σκηνή», «Βάνα γενικά την παλεύεις;», «δεν παίζει να μην τρολάρουν».
- Ο καταγεγραμμένος βρυκόλακας που τρομοκράτησε τη Μύκονο
- Καρχαρίες στην Ελλάδα: «Η τρομολαγνεία βασίζεται στην άγνοια, δεν τρώνε ανθρώπους»
- Γεωπολιτική χωρίς στρατούς: Τα θαλάσσια περάσματα που μπορούν να «πνίξουν» τις υπερδυνάμεις
- Οι παραδοσιακά φοιτητικές γειτονιές αλλάζουν - Πόσο κοστίζει το ενοίκιο για ένα φοιτητικό σπίτι σήμερα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.