Δύσκολες στιγμές περνά η Αγγελική Νικολούλη, καθώς όπως η ίδια γνωστοποίησε τις προηγούμενες ημέρες ότι έχασε τη μητέρα της. Μάλιστα, λόγω της ευαίσθητης συνθήκης η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» δεν θα μεταδοθεί αυτή την εβδομάδα.
Η παρουσιάστρια - δημοσιογράφος προχώρησε σε νέα ανάρτηση στα social media σήμερα (6/11) μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της εκπομπής «Φως στο Τούνελ», ευχαριστώντας το κοινό για τα »μηνύματα αγάπης και στήριξης», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.
Αναλυτικά έγραψε: «Φίλοι μου, θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω όλους εσάς, που σταθήκατε διακριτικά δίπλα μου αυτές τις δύσκολες ημέρες.
Η απώλεια της μητέρας μου άφησε ένα μεγάλο κενό, όμως η αγάπη και η στήριξη που δέχτηκα από τόσους ανθρώπους, γνωστούς και άγνωστους, έγιναν ένα απαλό φως μες στο σκοτάδι του πόνου.
Σας ευχαριστώ για τα εκατοντάδες μηνύματα, τα λόγια αγάπης και στήριξης, τις προσευχές σας. Κάθε λέξη, κάθε κίνηση συμπαράστασης είχε για μένα βαθιά σημασία.
Η μητέρα μου υπήρξε πηγή δύναμης και πίστης. Με τη δική σας παρουσία, ένιωσα πως η αγάπη της εξακολουθεί να υπάρχει, μέσα από εσάς.
Ζητώ την κατανόηση σας γιατί το «Τούνελ» δεν θα προβληθεί αυτή την εβδομάδα. Τα φώτα θα τα ανάψουμε πάλι την Παρασκευή, 14 Νοεμβρίου, με νέες υποθέσεις και έρευνες.
Σας ευχαριστώ όλους, με συγκίνηση και ευγνωμοσύνη, Αγγελική».
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.