Μενού
Ο Νίκος Καρβέλας στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» στο MEGA
Ο Νίκος Καρβέλας στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» στο MEGA | (Glomex)
  • Α-
  • Α+

Ο Νίκος Καρβέλας ήταν καλεσμένος το βράδυ της Δευτέρας (1/4) στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» στο Mega και παραχώρησε συνέντευξη στη Νίκη Λυμπεράκη που συζητήθηκε πολύ, καθώς υπήρξαν πολλές στιγμές έντασης.

«Τώρα να πω εγώ ότι ήταν μία άβολη συζήτηση, από την οποία δεν κέρδισε κανένας κάτι. Δηλαδή κάνεις μία συνέντευξη για να ‘κερδίσεις’ κάτι, και τελικά το είδα ως ένα μπρα ντε φερ ερώτησης απάντησης, επίδειξης ισχύος και ένιωθα άβολα σαν τηλεθεάτρια» σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή. 

Ο Κώστας Φραγκολιάς τόνισε ότι αυτός είναι ο Νίκος Καρβέλας και είναι απόλυτος ως άνθρωπος.

Νίκος Καρβέλας: Οι όροι που έθεσε για να δώσει τη συνέντευξη 

Σύμφωνα με την Τίνα Μεσσαροπούλου, ο Νίκος Καρβέλας έθεσε δύο όρους για να παραστεί στο πλατό της εκπομπής του MEGA και να γίνει η συνέντευξη.

Ο πρώτος όρος που έθεσε, ήταν η συνέντευξη να πραγματοποιηθεί ζωντανά και να μην είναι μαγνητοσκοπημένη, κάτι το οποίο ανέφερε και ο ίδιος στην έναρξη της εκπομπής. Όσο για τον δεύτερο όρο που έθεσε, ήταν η Νίκη Λυμπεράκη να έχει διαβάσει το νέο του βιβλίο, προτού συναντηθούν τηλεοπτικά.

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA