Ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης είναι καλεσμένος απόψε (5/5) στο The 2Night Show και μιλά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον ρόλο του αφελή αστυνομικού Βαγγέλη στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1 «Grand Hotel».
Ο ταλαντούχος ηθοποιός εξηγεί γιατί στα πρώτα γυρίσματα είχε πολύ άγχος που θα συνεργαζόταν με τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση. Στη συνέχεια, αναφέρεται στον σκηνοθέτη πατέρα του, Γιάννη Σκουρλέτη, καθώς και στην απόφασή του να παρατήσει τη σχολή Πολιτικών Μηχανικών ώστε να γίνει ηθοποιός, επηρεαζόμενος από εκείνον.
Το επίθετό του αποτέλεσε ποτέ βάρος και μέτρο σύγκρισης για εκείνον; Τι τον δυσκολεύει στην υποκριτική; Αποδέχεται τον χαρακτηρισμό του «Jeune Premier»; Τι αναμνήσεις έχει από τη συμμετοχή του στη «Γη της Ελιάς»; Τι λέει για την σύντροφό του, Αφροδίτη Λιάντου; Πώς τα πάει με τη μητέρα της Εβελίνα Παπούλια;
Τέλος, αναφέρεται στην παράσταση του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας «Λίβινγκ Ρουμ», στην οποία πρωταγωνιστεί στο Κρατικό Θέατρο Κάρολος Κουν, σε σκηνοθεσία της Εύας Βαμβακά.
- Τραγωδία στην Κομοτηνή: Νεκρός οδηγός στην περιοχή Ήφαιστος - Παρασύρθηκε από χείμαρρο
- Καρυστιανού για ναυάγιο στη Χίο: «Να αποτρέπονται οι παράνομες εισβολές, αλλά χωρίς νεκρούς»
- The Chase: Η αντίδραση της Μπεκατώρου για το σπέρμα ψαριού: «Δεν είναι υγρό;»
- Την Τρίτη ο διάλογος για το Εθνικο Απολυτήριο: Τι ισχύει για τράπεζα θεμάτων και Πανελλήνιες
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.