Μενού
Ράνια Τζίμα
Ράνια Τζίμα | Mega
  • Α-
  • Α+

Η Ράνια Τζίμα δεν πίστευε στα αυτιά της με όσα άκουγε κατά την παρουσίαση του θέματος σχετικά με το νομοσχέδιο για τον γάμο και την τεκνοθεσία από τα ομόφυλα ζευγάρια και αφορούσαν τη «θεραπεία» που προτίθεται να προσφέρει η Εκκλησία στους ομοφυλόφιλους και το κείμενο που επιθυμεί η Ιερά Σύνοδος να διαβαστεί την μεθεπόμενη Κυριακή στους πιστούς στις εκκλησίες. 

«Μέχρι να φτάσει αυτό το κείμενο στους πιστούς, θα υπάρξουν, βέβαια, πολλές συζητήσεις εντός της ιεραρχίας. Γι’ αυτό και θα καθυστερήσει ως την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου. Είναι ευαίσθητες οι ισορροπίες, θα πρέπει να διατηρηθούν και εντός της ιεραρχίας και στη σχέση με την κυβέρνηση. 

Αυτό που μαθαίνουμε για το πλαίσιο αυτής της επιστολής είναι ότι δεν θα είναι ο λόγος της καταγγελτικός, δεν θα είναι αφοριστικός, θα είναι γραμμένη σε απλή γλώσσα, θα απευθύνεται στον λαό, θα αναφέρεται τι είναι ο χριστιανικός γάμος και η οικογένεια για την εκκλησία, ποιες θα είναι οι συνέπειες του γάμου των ομοφύλων, δηλαδή πώς θα απειληθεί η κοινωνική συνοχή, πράγματα που ακούσαμε και στην Ιερά Σύνοδο της Ιεραρχίας χθες. 

Επίσης, θα αναφέρεται ότι είναι παρέκκλιση η ομοφυλοφιλία και θα καλούνται οι ομοφυλόφιλοι να στραφούν στην Εκκλησία για τη θεραπεία τους», ανέφερε η δημοσιογράφος του Mega για να τη διακόψει η άνκοργομαν του Mega με ένα βλέμμα γεμάτο απορία. 

«Τι θεραπεία; Τι εννοούν θεραπεία; Ποιος θα θεραπεύει;», αναρωτήθηκε η Ράνια Τζίμα δίχως να μπορεί να κρύψει ότι δεν πίστευε στα αυτιά της με όσα άκουγε και σηκώνοντας τα χέρια της απορημένη. 

Μάλιστα, όταν ο Γιάννης Πρετεντέρης προσπάθησε να συνεχίσει σα να μη συμβαίνει τιποτα, εκείνη του είπε, προσπαθώντας να συγκρατήσει το γέλιο της «Σε βλέπω, έχεις μια κατανόηση στην έννοια της θεραπείας». 

Ο δημοσιογράφος δεν έκρυψε ότι και εκείνος προσπαθεί να μη βάλει τα γέλια για να έρθει άλλη μια απορία από τη Ράνια Τζίμα ως προς τον τρόπο με τον οποίο θα γίνεται η θεραπεία. «Με χάπι; Με σιρόπι;», αναρωτήθηκε. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA