Μενού
Ρένα Κουβελιώτη
Ρένα Κουβελιώτη | Rena Kouvelioti - Facebook
  • Α-
  • Α+

Σοβαρά έχει τραυματιστεί η δημοσιογράφος Ρένα Κουβελιώτη μετά από επίθεση που δέχθηκε την ώρα που έκανε ρεπορτάζ με την ΕΣΗΕΑ να ενημερώνει μέσω σχετικής ανακοίνωσης και να τονίζει πως «Το Διοικητικό Συμβούλιο θα βρίσκεται στο πλευρό της συναδέλφου σε όλες τις ενέργειές της».

Τη Ρένα Κουβελιώτη την έχει γνωρίσει μέσα από τον Alpha όπου η ίδια εργάζεται τα τελευταία 23 χρόνια στα δελτία ειδήσεων του σταθμού, ενώ τα τελευταία χρόνια τη βλέπουμε και μέσα από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, «Tlive».

Ποια είναι η Ρένα Κουβελιώτη

Η Ρένα Κουβελιώτη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, ενώ οι γονείς της μητέρας της είχαν κατραγωγή από τη Μικρά Ασία. Σπούδασε Ψυχολογία και Δημοσιογραφία, ενώ έχει κάνει μεταπτυχιακό στην Εγκληματολογική Ψυχολογία.

Με τη δημοσιογραφία ασχολείται ενεργά από το 1993 και τα τελευταία είκοσι τρία χρόνια εργάζεται στον ALPHA. Πολλές φορές έρευνές της έχουν οδηγήσει σε εισαγγελικές παρεμβάσεις, ενώ κάποιες έχουν βγει και εκτός συνόρων.

Το 2013 βραβεύτηκε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας με το 1ο βραβείο δημοσιογραφίας του Ιδρύματος Μπότση χάρη στην έρευνά της για με τη Χρυσή Αυγή.

Έχει διατελέσει καθηγήτρια Ερευνητικής Δημοσιογραφίας σε Ι.Ε.Κ., ενώ έχει διακριθεί και για ντοκιμαντέρ της.

Έχει αποκτήσει δύο παιδιά, ενώ μερικά χρόνια πριν στο βιβλίο της «Θα μ' αγαπάς όταν δεν θα σε θυμάμαι;» είχε μιλήσει για τη μάχη που δίνει με τη «συρρίκνωση εγκεφάλου», πρόδρομο στάδιο της άνοιας. 

Μέσα από το βιβλίο της η Ρένα Κουβελιώτη θέλησε να αφηγηθεί στα παιδιά της τη ζωή της πριν, αλλά και μετά τον ερχομό τους, προετοιμάζοντάς τα παράλληλα για το μέλλον.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA