Μενού
Σασμός - Η «Βασιλική» Μαριλίτα Λαμπροπούλου σε σκηνή της σειράς
Σασμός - Η «Βασιλική» Μαριλίτα Λαμπροπούλου σε σκηνή της σειράς | Alpha
  • Α-
  • Α+

Στο αποψινό επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Alpha, «Σασμός», η Βασιλική δεν πίστευε στα αυτιά της όταν ο γιατρός της ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος, ενώ το ίδιο έκπληκτη έμεινε και η Καλλιόπη που καθόταν δίπλα της  στο άκουσμα της χαρμόσυνης είδησης. 

«Βασιλική, είσαι έγκυος. Το έμβρυο είναι τεσσάρων εβδομάδων. Είμαι πολύ σίγουρος γι’ αυτό που σας λέω. Οι εξετάσεις σου σε γενικές γραμμές είναι αρκετά καλές», είπε ο γιατρός στην έκπληκτη Βασιλική.

 

«Μα είναι δυνατόν; Δεν μπορώ να το πιστέψω, δεν το χωράει ο νους μου, δεν καταλαβαίνω τι γίνεται», απάντησε εκείνη με την Καλλιόπη να την αγκαλιάζει και να της λέει: 

«Θαύμα, θαύμα, θαύμα. Ο Νικηφόρος το στέλνει αυτό το μωρό, παιδί μου, το στέλνει σαν παρηγοριά, σαν ελπίδα, στέλνει το αδελφάκι του στη ζωή μας, πάνω στη χειρότερή μας λύπη».

 

Όπως ήταν φυσικό δεν «τρελάθηκαν» από τη χαρά τους μόνο η Βασιλική και η Καλλιόπη, αλλά και το Twitter παρά το γεγονός ότι η εγκυμοσύνη της Βασιλικής είχε γίνει γνωστή καιρό τώρα χάρη στα spoiler που κυκλοφορούν. 

Ο ενθουσιασμός των τηλεθεατών δε ήταν ακόμα μεγαλύτερος όταν η Βασιλική ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα στον Μαθιό

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA