Η «Barbie» με τη Μάργκοτ Ρόμπι έσπασε ταμεία το καλοκαίρι και το γεγονός ότι παρουσίασε πολλές εκδοχές της Barbie και όχι μόνο την κλασική εκδοχή, αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για το επεισόδιο του «My Style Rocks» που προβλήθηκε σήμερα Δευτέρα (18/9).
Έτσι, οι παίκτριες κλήθηκαν να παρουσιάσουν τη δική τους εκδοχή της διάσημης κούκλας και στην αρχή του επεισοδίου η Σοφία Χατζηπαντελή αποκάλυψε ποια είναι η δική της Barbie.
«Εσύ ποια Barbie είσαι;» ρώτησε η Κατερίνα Καραβάτου τη Σοφία Χατζηπαντελή και την απάντηση που πήρε μάλλον δεν την περίμενε.
«Είμαι η πιο άσχημη Barbie. Θέλω να είμαι η πιο άσχημη Barbie», είπε χαρακτηριστικά η κριτής του My Style Rocks.
«Όταν ήμουν μικρή κι είχα Barbie, δεν ήθελα να είναι όμορφες. Τις κούρευα, ξύριζα τα μαλλιά τους, έκοβα τα πόδια τους. Εγώ αυτό το έβρισκα το πιο όμορφο πράγμα για μένα: Να τις κάνω άσχημες», εξήγησε η Σοφία Χατζηπαντελή.
- Θανατηφόρο δυστύχημα στη Ρουμανία: Νεκροί Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ σε τροχαίο καθ' οδόν για Γαλλία
- Σαββίδης: «Τα παιδιά του ΠΑΟΚ είναι δικά μας παιδιά, δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του»
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.