Μενού
Γιάννης Στάνκογλου
Γιάννης Στάνκογλου | NDP
  • Α-
  • Α+

Ο Λεωνίδας Κακούρης αποχώρησε αιφνιδιαστικά από την παράσταση του Εθνικού Θεάτρου «Βασιλιάς Ληρ» με ένα πέπλο μυστηρίου να καλύπτει τους λόγους που οδήγησαν τον γνωστό ηθοποιό στη συγκεκριμένη απόφαση. 

Ο Γιάννης Στάνκογλου με τον οποίο συμπρωταγωνιστούν στη σειρά του Mega, «Ναυάγιο», μίλησε στην εκπομπή TLive για τον Λεωνίδα Κακούρη, εκφράζοντας την άποψη ότι κάτι σοβαρό έχει συμβεί για να πάρει ο ηθοποιος την εν λόγω απόφαση. 

«Ο Λεωνίδας είναι μια χαρά παλικάρι. Το Εθνικό μπορεί να έχει πάθει υπερκόπωση και κάποιοι άνθρωποι, δεν ξέρω, δεν έχω μιλήσει με τον Λεωνίδα και προφανώς για να φύγει ο Λεωνίδας από μια παράσταση, κάτι σοβαρό έχει συμβεί», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Στάνκογλου στην εκπομπή TLive. 

Η Γιολάντα Μπαλαούρα, η οποία συμπρωταγωνιστεί επίσης με τον Λεωνίδα Κακούρη στο «Ναυάγιο» του Mega, μίλησε στο TLive για τον συνάδελφό της, τονίζοντας - μεταξύ άλλων - το πόσο επαγγελματίας είναι.  

 

«Είναι ένας σπουδαίος ηθοποιός και ένας υπέροχος άνθρωπος. Δεν ξέρω τι έχει συμβεί. Τον αγαπώ πάρα πολύ. Τον είδα πριν τις γιορτές και ήταν πολύ δοσμένος στο ρόλο που είχε να παίξει και στον βασιλιά Ληρ, αλλά ο Λεωνίδας είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος είναι πάρα πολύ επαγγελματίας και στο γύρισμα πολύ συγκεντρωμένος, πολύ διαβασμένος και μετά πήγαινε στην πρόβα του, όπως κάνουμε όλοι όσοι έχουμε θέατρο.

Ήταν πολύ ενθουσιασμένος και αυτό που έκανε, το έκανε με πάρα πολλή αγάπη. Είναι ένας άνθρωπος που ό,τι κάνει το κάνει με πολλή αγάπη και με πολλή φροντίδα και με πολύ μεράκι», δήλωσε η Γιολάντα Μπαλαούρα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA