Tο Stranger Things αποτελεί ήδη χρυσορυχείο για το Netflix, αλλά μπορεί να εξελιχθεί σε μία «Ελ Ντοράντο» των 2 δισ. δολαρίων ή και ακόμη υψηλότερα; Σίγουρα, είναι ένα ερώτημα που απασχολεί πολλούς επαγγελματίες της ψυχαγωγίας και του branding, καθώς το Netflix ξεκίνησε την πέμπτη και τελευταία σεζόν της πολυαγαπημένης σειράς που σπάει τα μηχανάκια της τηλεθέασης.
Η 5η σεζόν του Stranger Things κυκλοφορεί σε τρία μέρη, όλα συνδεδεμένα με βασικές γιορτές - μια στρατηγική κίνηση που φαίνεται να έχει σχεδιαστεί για να μεγιστοποιήσει την τηλεθέαση. Τα πρώτα τέσσερα επεισόδια ξεκίνησαν να προβάλλονται πριν από την Ημέρα των Ευχαριστιών. Τρία ακόμη θα ακολουθήσουν την ημέρα των Χριστουγέννων και το τελευταίο έχει προγραμματιστεί για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.
Διαβάστε περισσότερα στο insider.gr
- «Ακόμα και εμείς οι Βούλγαροι πάμε Ελλάδα» - Διαφήμιση του βουλγαρικού τουρισμού κατέληξε σε φιάσκο
- Η μεγάλη αλλαγή που κάνει το OPEN στο πρωινό του Σαββατοκύριακου
- Έμεινε άυπνος για 11 μέρες, έσπασε το Ρεκόρ Γκίνες, αλλά άρχισε να πληρώνει το τίμημα 30 χρόνια μετά
- Βόμβα Κούντροου για «Τα Φιλαράκια»: «Άνδρες σεναριογράφοι είχαν φαντασιώσεις με την Άνιστον και την Κόξ»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.