Tο Stranger Things αποτελεί ήδη χρυσορυχείο για το Netflix, αλλά μπορεί να εξελιχθεί σε μία «Ελ Ντοράντο» των 2 δισ. δολαρίων ή και ακόμη υψηλότερα; Σίγουρα, είναι ένα ερώτημα που απασχολεί πολλούς επαγγελματίες της ψυχαγωγίας και του branding, καθώς το Netflix ξεκίνησε την πέμπτη και τελευταία σεζόν της πολυαγαπημένης σειράς που σπάει τα μηχανάκια της τηλεθέασης.
Η 5η σεζόν του Stranger Things κυκλοφορεί σε τρία μέρη, όλα συνδεδεμένα με βασικές γιορτές - μια στρατηγική κίνηση που φαίνεται να έχει σχεδιαστεί για να μεγιστοποιήσει την τηλεθέαση. Τα πρώτα τέσσερα επεισόδια ξεκίνησαν να προβάλλονται πριν από την Ημέρα των Ευχαριστιών. Τρία ακόμη θα ακολουθήσουν την ημέρα των Χριστουγέννων και το τελευταίο έχει προγραμματιστεί για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.
Διαβάστε περισσότερα στο insider.gr
- Ο πατέρας της Μάρθης, Αντώνης Ψαρόπουλος, για το κόμμα Καρυστιανού: «Δεν θα σχολιάσω τις δηλώσεις άλλων συγγενών»
- Ξεσπά on air ο Στραβελάκης μετά τις αιχμές Καρυστιανού: «Τα περί ανθρωποφαγίας τα πετάω στα σκουπίδια»
- Η Τουρκία βρήκε εξαγωγικό «θησαυρό»: Το προϊόν που κάνει παγκόσμιο χαμό και σπάει ρεκόρ
- Κλειστά τα σχολεία στην Πάτρα αύριο λόγω κακοκαιρίας: Σε ποιες περιοχές δεν θα λειτουργήσουν
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.