Μενού
survivor
Τζέιμς Καφετζής | ΣΚΑΪ
  • Α-
  • Α+

Οι Κόκκινοι ήταν αυτοί που κέρδισαν τον αγώνα ασυλίας στο Survivor και έστειλαν τους Μπλε στο συμβούλιο του νησιού προκειμένου να αναδείξουν τον τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα. Ήδη στον «τάκο» βρίσκονται ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους και ο Χριστόφορος Ταξίδης.

Τρίτος υποψήφιος αναδείχθηκε ο Τζέιμς Καφετζής ο οποίος βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση από τη στιγμή που ενημερώθηκε για το ναυάγιο του πατέρα του στον Ειρηνικό Ωκεανό. Μπορεί ο πατέρας του να σώθηκε αλλά οι σκέψεις του τον έχουν μπερδέψει και προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τι συνέβη αλλά και το εάν πρέπει να μείνει ή να φύγει.

Ζήτησε, λοιπόν, από τους συμπαίκτες του μετά την ήττα της μπλε ομάδας να τον ψηφίσουν και μεταξύ άλλων ζήτησε και ένα συγγνώμη για την αποστασιοποίησή του.

«Η αλήθεια είναι ότι ζήτησα από όλη την ομάδα να με ψηφίσει. Είμαι πολύ μπερδεμένος και δεν θέλω να βγει κάποιο παιδί που δεν πρέπει. Θέλω να κάτσω να σκεφτώ γιατί αμφιταλαντεύομαι πολύ στο τι πρέπει να κάνω. Μπορεί ο πατέρας μου να κατάφερε να βγει σώος, ενώ είμαι τόσο κοντά του ταυτόχρονα είμαι πολύ μακριά του. Θέλω να κάτσω να σκεφτώ τι πρέπει να κάνω. Τι θεωρώ σωστό να κάνω. Δεν τη φοβάμαι τη μονομαχία και δεν είχα να βγω. Οι επόμενες ώρες θα είναι κρίσιμες! Ζητώ συγγνώμη από τα παιδιά γιατί θέλω να είμαι ολομόναχος, να βάλω τις σκέψεις μου σε μια τάξη και να πάρω τη σωστή απόφαση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA