Μενού
Μαριάννα Τουμασάτου - Αλέξανδρος Σταύρου - Ηρώ Λούπη
Μαριάννα Τουμασάτου - Αλέξανδρος Σταύρου - Ηρώ Λούπη | NDP
  • Α-
  • Α+

Πριν από 20 χρόνια η Ηρώ Λούπη και η Μαριάννα Τουμασάτου συμπρωταγωνιστούσαν στην επιτυχημένη σειρά του Mega, «Βέρα στο Δεξί» και έκτοτε τις δύο ηθοποιούς συνδέει μια μακρόχρονη φιλία

Στη σειρά πρωταγωνιστούσε και ο Αλέξανδρος Σταύρου -σύζυγος της Μαριάννας Τουμασάτου- και οι τρεις ηθοποιοί αποφάσισαν να αναβιώσουν μία λήψη, από τις πλέον χαρακτηριστικές όταν προβαλλόταν το «Βέρα στο Δεξί» από το Mega.

Έτσι, Ηρώ Λούπη, Μαριάννα Τουμασάτου και Αλέξανδρος Σταύρου πόζαραν ξανά όπως και τότε με την πρώτη να ανεβάζει στο προφίλ της στο Instagram τόσο την καινούρια όσο και την αρχική λήψη. 

«Μετά από κάποια πολλά χρόνια κάποιες πόζες βγαίνουν αυθόρμητα. Επίσης μετά από κάποια πολλά χρόνια τίποτα δεν έχει αλλάξει… η βλακεία πάει σύννεφο», έγραψε η Ηρώ Λούπη στη λεζάντα της ανάρτησής της, η οποία, όπως ήταν φυσικό, ενθουσίασε τους διαδικτυακούς της φίλους με πολλούς να σχολιάζουν πως σήμερα οι ηθοποιοί δείχνουν ακόμα καλύτεροι. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA