Με μια ατάκα του σχετικά με το κόμμα της Μαρίας Καρυστιανού, ο Γιάννης Πρετεντέρης ξάφνιασέ τη Ράνια Τζίμα. Την ώρα που ο δημοσιογράφος του Mega, Αντώνης Γκιόκας, έδινε πληροφορίες σχετικά με την παρουσίαση της αυριανής (21/05) εκδήλωσης για τα αποκαλυπτήρια του κόμματος της Μαρίας Καρυστιανού ανέφερε ότι «παρουσιαστής θα είναι ο δημοσιογράφος Θανάσης Αυγερινός μαζί με μια γυναίκα μυστήριο που δεν έχει αποκαλύψει».
Εκείνη την ώρα ο Γιάννης Πρετεντέρης ρώτησε εαν πρόκειται για γυναίκα που είναι ήδη παρουσιάστρια ή απλά θα παρουσιάσει τη συγκεκριμένη εκδήλωση.
Όπως είπε «αν είναι γυναίκα που είναι ήδη παρουσιάστρια ποιες θα είναι. Είτε η Τζίμα θα είναι, ή η Κατερίνα Παγανοπούλου, είτε η Σία Κοσιώνη. Δε νομίζω να είναι κάποια από αυτές».
«Πες μου ότι με σκέφτεσαι στο κόμμα της Μαρίας Καρυστιανού» απάντησε η Ράνια Τζίμα.
- Αραβικά ΜΜΕ: Κοντά σε συμφωνία ΗΠΑ και Ιράν - Ίσως να ανακοινωθεί τις επόμενες 24 ώρες
- Σταύρος Φλώρος: Ποιος είναι ο Έλληνας γιατρός που τον έχει αναλάβει στο Μαϊάμι - Τα νεότερα για την υγεία του
- Θα μπορούσε η οσμή στην Αττική να οφείλεται σε προπάνιο ή βουτάνιο; Ακόμη ένα σενάριο που μπαίνει στο τραπέζι
- «Αυτό είναι η Ελλάδα, ρε δεν ντρέπεστε λίγο;» Το ομοφοβικό σχόλιο Μπέου για Akyla και Καπουτζίδη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.