Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι πρόβες που γίνονται τις τελευταίες ημέρες στη σκηνή του Ρότερνταμ, όπου θα διεξαχθεί η φετινή Eurovision, έχουν αρχίσει να διαμορφώνουν σε μεγάλο βαθμό κλίμα και δείχνουν τις προτιμήσεις των Eurofans, οι οποίες σίγουρα θα επηρεάσουν και αυτές του κοινού που θα δει τη διοργάνωση από το σπίτι του. Η Έλενα Τσαγκρινού και η Στεφανία Λυμπερακάκη βρίσκονται σε αρκετά καλό σημείο εκκίνησης, με την Κύπρο να δείχνει ότι μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά, ακόμα και να διεκδικήσει τη νίκη.

Είναι χαρακτηριστικό πως μετά τις πρόβες και το γενικότερο socializing που έχει κάνει η Έλενα Τσαγκρινού με ξένους δημοσιογράφους και με τις υπόλοιπες αποστολές, έχουν στρέψει προσοχή στο τραγούδι και τη σκηνική της παρουσία, τα οποία αποτυπώθηκαν εντυπωσιακά στις πρώτες δύο πρόβες.

Διαβάστε ακόμη: Eurovision 2021: Μάγεψε η Έλενα Τσαγκρινού στη δεύτερη πρόβα

Έτσι, η Κύπρος με το El Diablo βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην 5η θέση των προβλέψεων κι ενώ την περασμένη εβδομάδα ήταν στην 7η και πιο πριν ήταν κάτω από τη δεκάδα. Έχει μάλιστα 7% πιθανότητες να βγει νικήτρια στη φετινή Eurovision. Διακρίνεται δηλαδή μια ανοδική τάση η οποία μπορεί να πάρει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις εφόσον υπάρξει μια θριαμβευτική πρόκριση στον τελικό το βράδυ της Τρίτης.

Όσο για την Ελλάδα, η Στεφανία Λυμπερακάκη είχε επίσης δύο πολύ καλές πρόβες οι οποίες την έχουν φέρει τις τελευταίες ημέρες σταθερά στη 10η θέση, μαζί με τις Φινλανδία, Σουηδία και Ρωσία που βρίσκονται είτε από κάτω της είτε μαζί της.

Κρίνοντας από το ύφος των τραγουδιών της Ιταλίας και της Γαλλίας που είναι τα δύο μεγάλα φαβορί, αλλά και της Μάλτας, αν αυτές οι θέσεις επαληθευτούν, θα πρέπει να κριθεί ως επιτυχημένη η πορεία και των δύο. 

Η δεκάδα διαμορφώνεται ως εξής:

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA