Μενού
  • Α-
  • Α+

Το βράδυ του Σαββάτου ολοκληρώθηκε ο μεγάλος τελικός του 65ου διαγωνισμού της Eurovision, με την Ελλάδα να μπαίνει ξανά στην δεκάδα, με την Στεφανία Λυμπερακάκη και το Last Dance. Δικαίως η 18χρονη τραγουδίστρια πανηγύριζε για αυτή την εξέλιξη, αφού κατάφερε να συγκεντρώσει 170 βαθμούς από την επιτροπή και την ψηφοφορία του κοινού

Διαβάστε ακόμη: Damiano David: Ο τραγουδιστής των Maneskin προκαλεί ντελίριο - Γιόρτασε τη νίκη του με το El Diablo

Λίγες στιγμές μετά την τέλος του μεγάλου τελικού, η Στεφάνια έγραψε το πρώτο της μήνυμα στο Instagram. «Γεια σε όλους. Θέλω να πω απλά ένα ευχαριστώ στον καθένα που ψήφισε για την Ελλάδα. Το εκτιμώ πραγματικά. Είμαστε ξανά στους δέκα καλύτερους, η Ελλάδα μπήκε ξανά στη δεκάδα και θα κάνουμε πάρτι. Αύριο θα πάω στην Ελλάδα και στον πατέρα μου και θα προσπαθήσω να αγκαλιάσω κάθε Έλληνα προσωπικά. Σας αγαπώ παιδιά και σας ευχαριστώ που ψηφίσατε. Σας ευχαριστώ για όλα. Ήταν μια εμπειρία ζωής που δε θα ξεχάσω ποτέ!» είπε η νεαρή τραγουδίστρια.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA