Μενού
  • Α-
  • Α+

Με τον Σαμ Ράιντερ και το «Space Man» θα διαγωνιστεί το Ηνωμένο Βασίλειο στην Eurovision 2022, ο οποίος είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς τραγουδιστές του Ηνωμένου Βασιλείου στο TikTok, με 12 εκατομμύρια θαυμαστές στην εφαρμογή. Το φορτίο που κουβαλά είναι μεγάλο, καθώς τα δύο τελευταία χρόνια το Ηνωμένο Βασίλειο είχε βρεθεί στην τελευταία θέση του διαγωνισμού.

Ο Σαμ Ράιντερ, σύμφωνα με το BBC, εξέφρασε την ελπίδα να τραγουδήσει καλά και να κάνει περήφανο το Ηνωμένο Βασίλειο τονίζοντας ότι έγραψε το τραγούδι μαζί με φίλους του το περασμένο καλοκαίρι και αυτό κάνει όλη την εμπειρία ακόμα πιο ξεχωριστή. «Θα σας δω στο Τορίνο θρύλοι!» ανέφερε. «Λατρεύω τη Eurovision. Πιστεύω ότι είναι μεγάλο προνόμιο το να μπορείς να το κάνεις», λέει στο Radio 1 Newsbeat. «Δεν θέλω να αφήσω το στίγμα ή το φόβο να έρθει σε ένα συγκεκριμένο μέρος στο τραπέζι να με σταματήσει από το να κάνω κάτι και να συμμετέχω σε κάτι που απολαμβάνω τόσο πολύ», αναφέρει.

Διαβάστε ακόμη: Eurovision 2022: «Die Together» - Αυτό είναι το φετινό τραγούδι της Ελλάδας από την Αμάντα Γεωργιάδη

https://www.instagram.com/tv/Ca72VPFA4Zz/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ποιος είναι ο Σαμ Ράιντερ που θα δοκιμάσει την τύχη του στην Eurovision 2022

Ο Σαμ Ράιντερ έγινε γνωστός κατά τη διάρκεια του πρώτου lockdown και κατάφερε να αποκτήσει 7,7 εκατομμύρια ακόλουθους στο TikTok, ενώ ανάμεσα στους θαυμαστές του είναι και οι Τζάστιν Μπίμπερ και Αλίσια Κις. Ξεκίνησε την σόλο καριέρα του όταν υπέγραψε με την δισκογραφική εταιρεία Parlophone το 2021. Ο Σαμ αναφέρει ότι η αγάπη του για τους Φινλανδούς νικητές της monster rock του 2006, Lordi, τον βοήθησε να αποφασίσει να διαγωνιστεί για το Ηνωμένο Βασίλειο στην Eurovision.

«Η νίκη των Lordi ήταν μια τεράστια στιγμή στη ζωή μου γιατί τους αγαπούσα πριν διαγωνιστούν στην Eurovision. Το ότι τους είδα στον διαγωνισμό δεν άλλαξε τον τρόπο που ένιωθα γι' αυτούς και με συνεπήρε το ότι το συγκρότημα θα εκπροσωπήσει τη χώρα τους και θα την διαλύσει».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA