Μενού
  • Α-
  • Α+

«Δε με νοιάζει πια που γυρνάς, και τα βράδια αν μια άλλη φιλάς. Δε με νοιάζει πως τα περνάς, δεν αντέχω άλλο να με πονάς», έλεγε σε ένα βίντεο μόλις 17 δευτερολέπτων που ανέβασε στον λογαριασμό της στο Tik Tok η Άσπα πριν λίγο καιρό. To συγκεκριμένο βίντεο έγινε αμέσως viral στην πλατφόρμα, συγκεντρώνοντας σχεδόν 1.5 εκατομμύριο προβολές, ενώ ένα 24ωρο μετά, η Αναστασία (γνωστή από τις «Αμαρτίες») προώθησε τη φίλη της μέσα κι από το δικό της λογαριασμό.

Διαβάστε ακόμη: Η Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ μίλησε για το χαστούκι του συζύγου της Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ

Το αποτέλεσμα; Η Άσπα υπέγραψε συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρεία Golden Records, η οποία ανήκει στο δυναμικό της Minos EMI, όπως ακριβώς είχε κάνει πριν δύο μήνες και η Αναστασία Δημητρά, και κυκλοφόρησε το πρώτο της single.

https://www.tiktok.com/@aspa.official/video/7073215630475889925

Το τραγούδι της Άσπας με τίτλο «Στάχτη» κυκλοφόρησε το απόγευμα της Τρίτης (29/3) στο Youtube μέσα από το κανάλι της Golden Records και έχει ξεπεράσει ήδη τις 200.000 προβολές. 

Βέβαια, η νεαρή τραγουδίστρια δεν είναι εντελώς άγνωστη στον χώρο της μουσικής, αφού πρόκειται για την αδερφή του Mad Clip, o οποίος έφυγε από τη ζωή στις 2 Σεπτεμβρίου του 2021 μετά από τροχαίο που είχε στη Βουλιαγμένη.

Η Άσπα είναι η μικρή αδερφή του, την οποία μάλιστα είχε συστήσει στο παρελθόν στους φαν του ο Mad Clip λέγοντας, «πάμε να τα πάρουμε όλα με την αδερφή μου».

Το τραγούδι «Στάχτη» υπογράφει σε στίχους και μουσική ο Γιώργος Καλογεράκος, ο οποίος συνυπογράφει με την Daphne Lawrence και τις «Αμαρτίες» της Αναστασίας Δημητρά. Αξίζει να σημειωθεί πως η μέχρι τώρα ανταπόκριση του κόσμου για το πρώτο τραγούδι της Άσπας είναι άκρως θετική, ενώ έχει και τη στήριξη των θαυμαστών του αδερφού της.

https://www.tiktok.com/@imanastasia_official/video/7074675961161125126

Και η ίδια πάντως δεν τον ξεχνά αφού στο φινάλε του βίντεο κλιπ του κομματιού της, το οποίο σκηνοθετεί ο Άλεξ Κωνσταντινίδης, κάνει μια αφιέρωση στον Mad Clip.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA